Yeni Mercedes-Benz EQA Sedan, İskandinavya’da test edilirken görüntülendi. Mercedes’in yeni elektrikli sedanı EQA, İskandinavya’nın karlı yollarında test edilmekte. Bu sırada ise yeni model kameralara yakalandı. Görüntülere bakarsak araç oldukça iyi kamufle edilmiş durumda. Bu sebepten dolayı modelin tasarımına tam olarak hakim olamasak da bazı yorumlarda bulunabiliriz. Bunlardan önce ise modelin yeni MMA platformu üzerine inşa edileceğini ve 2024 yılının sonuna kadar piyasaya sürüleceğini belirtelim. Şimdi ise lafı fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz diğer detaylara geçelim.

Yeni Mercedes-Benz EQA, A Sınıfı Sedanı Temel Alacak

CLA’nın gelecekteki elektrikli halefi EQA Sedan, İskandinavya’nın karlı yollarında görüntülendi. Yukarıda bahsettiğimiz üzere modelin üzerinde oldukça yoğun bir kamuflaj bulunmakta. Lakin yine de bazı tahminleri sizlerle paylaşıp bazı yorumlarda bulunabiliriz. Buna göre ilk olarak yeni elektrikli modelin A sınıfı sedanı temel alması beklenmekte. Diğer yandan ise modelin tasarımının kısmen verimliliği ve aerodinamiği iyileştirdiği söylenen Vision EQXX konseptine dayandığı da söylenmekte. Ayrıca şu anda geliştirme aşamasında olan MB OS adlı yeni bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacak. Son olarak ise modelin muhtemelen Rastatt (Almanya) ve Kecskemet’te (Macaristan) bulunan fabrikalarda üretileceğini belirtelim. Açıkçası görsellerden görünenler ve duyduğumuz iddialar bu kadar ile sınırlı.

Model ile alakalı önemli bir diğer bilgi ise mevcut isminin değişebilecek olma ihtimali. Çünkü şirket, 2024 yılı itibariyle EQ markasını kaldırmayı planlıyor. Bunun sonucunda da yeni elektrikli sedanın isminin de değişebilme ihtimali bulunuyor. Tabi ki zaman geçtikçe modelin geleceği hakkında da daha net bilgiler ortaya çıkacaktır. Fakat şu anlık söylentiler bu şekilde. Peki sizler Yeni Mercedes-Benz EQA Sedan modeli hakkında neler düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Mercedes-Benz Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here