Yeni Ford SUV modeli için teaser geldi. Amerikalı otomobil üreticisi, tamamen yeni bir SUV üzerinde çalışmalarına başladı. Bu yeni SUV modelinin tamamen elektrikli olacağı ve 2023 yılında Avrupa’da lansmanının yapılacağı bilgileri de paylaşıldı. Bunun ardından ise Ford Model E Avrupa ekibinin Genel Müdürü Martin Sander, bu yeni SUV için bir teaser paylaştı. Ayrıca markanın Avrupa Pazarlama Müdürü Peter Zillig de bu akıma dahil oldu ve bir teaser da ondan geldi. Konu hakkında tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Yeni Ford SUV Modeli Teaseri Fazlasıyla İpucu Veriyor

Şirketin önemli isimleri tarafından yeni SUV modeli için teaserler arka arkaya geldi. Bunları incelediğimizde ise ilk olarak yeni SUV modelinin, şirketin 2024’te satışa sunacağı elektrikli Puma yarı kompakt crossover modelinin üzerinde konumlanacağını anlıyoruz. Diğer yandan ise Ford, bir adet daha “Sport Crossover” modelinin çıkacağının sözünü verdi. Bahsi geçen bu model de 2024 yılında Puma ile aynı fabrikadan çıkış yapacak. Ayrıca bu model, MEB platformunda ortaya çıkacak. Tüm bunlara göre ise iddialar arasında bu modelin VW ID.5 ile eşdeğer olacağı söylentisi de mevcut durumda.

Yeni Ford SUV modeli teaser

Şimdi ise yazımızın ana kahramanı olan yeni Ford SUV modeline gelelim. Model, WLTP verilerine göre tek bir şarjla 500 kilometre menzile sahip olacak. Ayrıca bahsettiğimiz diğer araç olan Sport Crossover modeli ise yaklaşık olarak 300 beygirden fazla güce sahip olacak. Buna göre ise modelin ID.5 GTX’in çift motorlu kurulumunu alabilme ihtimali de mevcut durumda.

Satılık Tüm Ford Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here