Yeni Mercedes-Benz E Serisi, test edildiği sırada görüntülendi. Alman otomobil üreticisi Mercedes, bu yıl içerisinde yeni nesil E Serisi’ni yollara çıkarmayı planlıyor. Bu plan doğrultusunda ise aracın test çalışmaları devam ediyor. Test aşaması devam eden model ise tekrardan kameralara yakalandı. En son 2022 yılının son günlerinde görüntülenen modelde bu sefer bazı farklılıklar mevcut. Buna göre ilk olarak gözümüze çarpan şey far grubundaki ayrıntı oluyor. Diğer yandan araçta detayların da yavaş yavaş gözükmeye başladığını söyleyebiliriz. İsterseniz lafı fazla uzatmadan detaylara hep beraber göz atalım.

Yeni Mercedes-Benz E Serisi Far Grubu İle EQC’yi Andırıyor

Yeni Mercedes-Benz E Serisi modeli, 2023 yılı içerisinde yollara çıkabilmek maksadıyla test aşamasına devam ediyor. Şirketin yeni amiral gemisi, test çalışmalarındayken yine kameralara yakalandı. Hem de oldukça az kamuflaj ile. Açıkçası bu görüntüler, tanıtımdan önce model hakkında önemli bilgiler edinmemize yardımcı olacak gibi duruyor. Buna göre, yukarıda da belirttiğimiz üzere ilk göze çarpan detay modelin far grubu oluyor. Görüntülere bakarsak modelde, EQC modelindekine benzer bir LED barın aracın ızgarasının üzerinde bulunduğunu görüyoruz. Buna göre ise farların ortadan ikiye birleşmediğini söylemek mümkün. Diğer yandan ise modelin, yeni nesil S-Serisi ve C-Serisi ile oldukça benzer olduğunu söylemek mümkün. Yeni Mercedes-Benz E Serisi modelinin iç kabinin de ise 11.9 inç boyutundaki ekran standart olarak karşımıza çıkacak. Mercedes S Serisi’nde bulunan 12.9 inçlik OLED ekran ise opsiyonel olarak bulunabilecek.

Şimdi ise gelin modelin teknik özelliklerine biraz göz atalım. Tahminlere göre model, standartta hafif hibrit üniteler ile karşımıza gelecek. Fakat çok daha farklı hibrit ve elektrikli versiyonlar ile birlikte modelin çeşitli bir yapıya sahip olması bekleniyor. Modelin tanıtım tarihi konusunda ise net bir bilgi bulunmuyor. Fakat yine tahminlere göre 2023 yılının ilk altı ayı içerisinde modelin tanıtımının gerçekleşmesi bekleniyor. Yeni Mercedes-Benz E Serisi modelinin yollara çıkma tarihinin ise bu yılın sonlarına doğru olması bekleniyor. Peki sizlerin yeni Mercedes-Benz E Serisi’nden beklentileriniz neler?

Satılık Tüm Mercedes-Benz E Serisi Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here