TOGG

Yerli ve milli otomobil TOGG’un ön sipariş günü her geçen gün yaklaşıyor. Marka son zamanlarda yeniliklerini tanıtmada da oldukça aktif. Tüm bunlarla birlikte Togg; “e-Nasıl Trumore uygulamasından Dijital Varlık Cüzdanı Nasıl Oluşturulur” videosunu yayınladı. Twitter ve Youtube gibi platformlarda konuya ilişkin videoyu paylaşıma sundu.

TOGG, e-Nasıl Nedir?

TOGG "Dijital varlık cüzdanı nasıl oluşturulur"

TOGG, kullanıcılarını bilgilendirmek amacıyla e-Nasıl adı altında yeni bir video paylaştı. Video e-Nasıl serisinin üçüncü kısmıdır. TOGG, sektöre tamamen elektrikli otomobille başladı. Bu sebeple ilk videosu “e-Nasıl çalışır bu elektrikli otomobiller?”. Daha öncesinde ise yayınlanan videoları arasında; “e-Nasıl Şarj Edilir Bu Elektrikli Otomobiller?” videosu da vardır. Aynı zamanda şimdi ise, Trumore uygulaması üzerinden dijital varlık cüzdanın nasıl oluşturulacağını aşamalı olarak anlatan bir video daha paylaştı. Videonun adı ise; “e- Nasıl oluşturulur bu Dijital Varlık Cüzdanı”. Videonun süresi ise 1 dakika 36 saniyedir.

TOGG, Twitter üzerinden paylaşımı yaparken de şu açıklamaya yer verdi; #Trumore uygulamasını indirip Togg mobilite ekosisteminde yerinizi aldıysanız, şimdi sıra Dijital Varlık Cüzdanınızı oluşturmakta. e-Nasıl oluşturulur bu Dijital Varlık Cüzdanı diyorsanız cevabı videoda”.

Son olarak eğer bu başlığımızı beğendiyseniz; “Togg’un Mobil Uygulaması Trumore Hizmete Hazır!” içeriğimize de göz atmayı unutmayın.

Kaynak-1

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here