TOGG, Trumore mobil uygulamasını kullanıma sundu. C-SUV içinde ön sipariş verilebilecek uygulama 3 farklı platformda yayınlandı. Uygulama; Google Play Store, App Store ve (Huawei) App Gallery’den ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama, kullanıcı deneyimini artırmak adına geliştirildi. Ayrıca uygulamanın ilk zamanlarda Türkiye bazında kullanımı gerçekleşecek. Bunla beraber Trumore uygulaması gelişim aşamasındayken, alanında uzman isimlerden de destek ve görüşler alınmış.

Trumore’da Neler Olacak?

TOGG tarafından verilen bilgiler doğrultusunda; “Bir otomobilden fazlası için” yola çıkan Togg, “Kullanıcı deneyiminin merkezde yer aldığı Trumore, Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarıyla kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform olarak Togg mobilite dünyasının yeniliklerini ve fırsatlarını kullanıcılarla buluşturuyor”. Bu motto doğrultusunda hareket eden TOGG, Trumore uygulaması sayesinde kişiselleştirilmiş, kullanıcı odaklı (vb.) deneyimler yaşataşak. Bunlara örnek olarak ise;

  • IoT
  • FinTek
  • İnsurtek
  • Blokzinciri
  • Yapay zeka

Go.more Nedir?

Earn.more Nedir?

TOGG, mobilite deneyimini kesintisiz yapma hedefindendir. Bu kapsamda Go.more içinde  kişiselleştirilmiş rota önerileri sunuyor. Birkaç örnek vermek gerekirse;

  • Şarj ağı,
  • Restoran,
  • Rezervasyon işlemleri,
  • Karma mobilite servisleridir.

Ayrıca uygulama içerisindeki tasarruf hesaplayıcı sayesinde pek çok hesaplama yapmak mümkün;

  • Karbon salımı hesaplama,
  • Elektrik tüketimi hesaplama,
  • Yol ücreti hesaplama

Earn.more Nedir?

Togg'un Mobil Uygulaması

Bu bölüm ise kullanıcılara kazandıran hizmetleri içeriyor. Ayrıca kesintisiz ödeme ve ödüllendirme deneyimlerini içeren “fintek” çözümleri bulunuyor. Tüm bunlarla beraber Earn.more dahilinde pek çok şey yapmak mümkün. Örneğin;

  • Mobil ödeme
  • E-cüzdanla araç içi ödeme
  • Dijital varlık cüzdanı oluşturmak

Aynı zamanda dijital varlık yönetimi içinde puan gibi birtakım ödül programları, dijital sanat koleksiyonları ve iş modeline bağlı olarak NFT’ler de sunuluyor. Ayrıca kullanıcılar dijital magnet sayesinde; “kullanıcının oluşturduğu rotaya göre ve o zamanki yolculuk şartlarına göre kişiye ve yolculuğa özel” oluşturuyor.

Bunlara ek olarak; Go.more uygulamasından gelen bilgiler ışığında dijital sanat eserlerinin yapay zeka algoritması bir araya getiriliyor. Sonuçta ortaya çıkan ve eşi olmayan dijital ürünler; kullanıcının ulaşacağı yere özel olduğu için klasik dekoratif magneti anımsatan bir ürün olarak meydana çıkıyor.

Play.more Nedir?

Togg'un Mobil Uygulaması

“Kullanıcıyı eğlendiren, gündelik hayatı oyunlaştırma yoluyla daha kolay ve keyifli hale getiren akıllı yaşam hizmetleri Play.more’da yer alıyor. Akıllı yaşam çözümleri, kullanım bazlı sigorta servisleri, araç içi ve mobil oyun uygulamaları, akıllı sağlık uygulamaları Play.more servislerini oluşturuyor. USE CASE Mobility kavramını evrensel bir dil olan sanatla da anlatan Togg, ‘Dijital Art Mode’ konseptinde duality dünyasındaki ‘İnsan-Teknoloji’, ‘Doğu-Batı’, ‘Akıl-Kalp’, ‘Birlik-Çokluk’ ve ‘Bugün-Yarın’ kavramlarını kullanıcıya deneyimletiyor. Dünyanın önde gelen Türk dijital sanatçılarıyla çalışan Togg’un bu uygulamasıyla kullanıcılar akıllı cihaz ekranında gördükleri dijital sanatları, isterlerse evlerindeki TV’lere ya da dijital ekranlarına yansıtabiliyor”.

Scale.more Nedir?

Togg'un Mobil Uygulaması

Ayrıca TOGG bu süreçte pek çok iş birliği içine girdi. Örneğin; Ava Labs, Qualcomm, Hopi, Migros, Paycell, Shell ve THY. Bunların yanı sıra başka iş birlikleri de mevcut. Scale.more ile ise; her geçen gün artan iş birlikleri ile gelişen ekosistemle entegre bir deneyim vaat ediyor.

TOGG Ön Siparişi Nasıl Verilir?

Kullanıma sunulan Trumore uygulaması üzerinden TOGG’a dair ön sipariş vermek mümkün. Trumore sayesinde uygulamadaki yarışmalara katılabilecekler. Ayrıca isterlerse kura ile akıllı cihazların ön sipariş sürecine girebilecekler.

Cumhuriyetin 100. yılına özel NFT koleksiyonu da açık artırma usulüyle satışa sunacaktı. Bu açık arttırma sonrasında 2023 tane akıllı cihaz için ön siparişte öncelikli olacak.

TOGG’un CEO’sunun Açıklamaları

Togg'un Mobil Uygulaması

 

 

TOGG tarafından da konuya dair detaylı açıklamalar geldi. Buna ilişkin olarak; Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak, kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiriyoruz. Bu çözümlerimizi Trumore dijital platformumuz üzerinden kullanıcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ayrıca sözlerine şunları da ekledi; “Platformumuzu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları biz de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz. Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformumuz daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek. Uygulamamız ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz”. 

Ön Sipariş Ne Zaman Başlıyor?

Kullanıma sunulan uygulama sayesinde şubat ayı itibariyle ön siparişler verilebilecek. Ayrıca Karakaş ön siparişlerle ilgili olarak; “ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak.” sözlerini dile getirdi.

Son olarak eğer bu içeriğimiz beğendiyseniz; “TOGG İşlemcisi için Qualcomm ile İş birliği Yaptı.” başlığımıza da göz atmayı unutmayın.

3 YORUMLAR

  1. Togg için ilk sırada sipariş vermek istiyoruz. Şubat ayında sipariş verebilirsiniz deniyor resmi ağızlardan. Ama maalesef normal bir vatandaşa bu olanak sağlanmıyor. Ben hemen siparişimi vermek istiyorum. Eğer ciddi ve sözlerinize sadık iseniz lütfen talebimizi dikkate alıp ilk müracaatımızı kabul mediniz. Teşekkür ederim.

  2. 10 gün boyunca togg siparişi vermek istedim, bir türlü veremedim, herşeyin ya yalan, ya da özel adamlara verildiğini düşünüyorum.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here