THY ile TOGG Arasında Anlaşma İmzalandı

0
963
THY ile TOGG Arasında Anlaşma İmzalandı

THY ile TOGG arasında anlaşma imzalandı. Artık karayolunda statü Mil ve Mil kazanmak mümkün olacak. Yerli otomobil üreticisi TOGG 29 Ekim Cumartesi seri üretim aşamasına geçiyor. Aynı zamanda hala deneme süreci de devam eden otomobil için tüm proje süreci hızla işliyor. Bu anlamda yeni iş birlikleri ile süreci hızlandıran yerli üretici birçok anlaşmaya imza attı. Son olarak Türk Hava Yolları ile karayolunda statü Mil kazandıran yeni bir iş birliği yaptı.

THY ile TOGG Anlaştı! Artık Uçmadan Mil Toplamak Mümkün

Yerli otomobilin yeni anlaşmasıyla ilk defa bir şirket karayolunda Mil kazandıracak. Bu milleri ürün satışında kullanmak mümkün olacak. Ayrıca navigasyon ve e-cüzdan servisleri ile entegre olarak kullanmak mümkün olacak. TOGG ile kazanılan Miller ödül biletlere dönüşecek. Ayrıca Cash&Miles ile bilet satın alırken bir kısmını yerli otomobilde kazanılan Mil ile ödemek mümkün olacak. Aynı zamanda shopandmiles.com gibi internet sitelerinde alışveriş yapmak da mümkün olacak. Ancak tüm bu özellikler için TOGG sahibi olmak gerekli olacak.

THY ile TOGG Arasında Anlaşma İmzalandı

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş yeni anlaşma ile ilgili açıklama yaptı. Karakaş, “Akıllı cihazımızla birlikte oluşturduğumuz mobilite ekosisteminde kullanıcılarımıza kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bu nedenle iş ortaklarımızla birlikte fırsatlar dünyamızı geliştiriyoruz. Yola çıktığımız ilk günden itibaren yanımızda olan dünya markamız Türk Hava Yolları ile Miles&Smiles programı kapsamında yeni bir ortaklığa adım atmaktan mutluluk duyuyoruz. Böylece dünyada kullanıcılara karayolunda statü Mil kazanmayı vaat eden ilk şirket olacağız. Miles&Smiles üyelerini mobilite ekosistemimizin sunacağı fırsatlarla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

TOGG Kullanıcıları için Ayrıcalıklar Dünyası

THY ile TOGG Arasında Anlaşma İmzalandı

Son olarak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yeni iş birliği hakkında açıklama yaptı. Ekşi, “Dünyanın en çok ülkesine uçan bayrak taşıyıcı havayolu olarak müşteri sadakat programımız Miles&Smiles ile bugün toplam 15 milyon üyeye, 200’den fazla program ortağına ulaşarak Türkiye’nin en büyük, Star Alliance üyeliğimiz ile de dünyanın en güçlü havayolu sadakat programlarından biri konumuna ulaştık. Bizler bugüne kadar üyelerimize sadece uçuşları esnasında değil, hayatın her anında ayrıcalık ve avantajlar sunmayı hedefledik ve bu inancımızla bugün 13 farklı sektörde Miles&Smiles üyelerine ayrıcalık sunuyor, onların bu sektörlerden de Mil kazanmalarını sağlıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyor ve bir ilke imza atarak Miles&Smiles üyelerimizin ilk defa TOGG iş birliği vesilesiyle uçuş harici statü Mil kazanabilecekleri haberini vermekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

TOGG İçin Son Detaylar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here