TOGG ve Hopi İş Birliği Yaptı

0
1196
TOGG ve Hopi İşbirliği Yaptı

TOGG ve Hopi iş birliği yaptı. Böylece yerli otomobil üreticisinin iş birliklerine bir yenisi eklenmiş oldu. Teslimat tarihi yaklaştıkça kampanyaları artan TOGG her gün yeni bir ortaklığa adım atıyor. Son olarak Paycell, Trendyol ve Shell ile iş birliği yapmıştı. Şimdi ise Hopi ile niyet mektubu imzaladı. Bundan sonra Hopi kampanyaları yerli araba kullanıcıları için geçerli olacak. Böylece anlaşma kapsamında kullanıcılar için konum bazlı kampanyalar yerli otomobilde yer alacak.

Kişisel Mobilite Kampanyaları Yerli Otomobilde

TOGG ve Hopi İşbirliği Yaptı

TOGG ve Hopi iş birliği hakkında Hopi’nin CEO’su Yalın Özcan açıklama yaptı. Yerli otomobilin perakende sektöründeki pazarlama teknolojisi iş ortağı olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Özcan, sözlerine şu şekilde devam etti: “Hopi, 14 milyonu aşkın kullanıcısı için bir alışveriş uygulaması olarak bilinmesinin yanı sıra 300’den fazla iş ortağı için de bir pazarlama teknolojileri şirketi olarak çalışıyor. TOGG ekosistemine de sahip olduğumuz güçlü veri, kullanıcı ve iş ortaklıkları ağımızla dahil olacağız. Kullanıcılarımız, hiper kişiselleştirilmiş özel teklif ve kampanyaları TOGG’un mobilite ekosistemi içinde görebilecekler. Ayrıca lokasyon bazlı çalışacak olan güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde, navigasyon üzerinden kişiselleştirilmiş teklifler işaretlenerek kullanıcının eşsiz TOGG deneyimine Hopi imzasını da atmış olacağız. Diğer taraftan reklam teknolojileri alanındaki yetkinliklerimizle de TOGG’un yanında olduğumuzu söylemekten mutluluk duyuyorum.”

TOGG ve Hopi İş Birliği ile Benzersiz Bir Deneyim

TOGG ve Hopi İşbirliği Yaptı

Yerli otomobil üreticisinin CEO’su M. Gürcan Karakaş da konu ile ilgili açıklama yaptı. Bu anlamda deneyim evrenini yeni teknolojilerle genişleten Hopi ile iş birliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Ayrıca yeni iş birliklerinin akıllı cihaz tasarımlarının iş modeli için gerekli olduğunu vurguladı. Bunların ekosistemin getirisi olduğunu da ekleyen Karakaş, “Yeni nesil teknolojilerle kullanıcılarımıza güvenli, hızlı ve çevre dostu hizmetler sunmanın yöntemlerini geliştiriyoruz. Bu yolculukta bizim gibi yeni nesil teknolojileri kullanıcı deneyiminin merkezine koyan şirketlerle yaptığımız iş birlikleri çok kıymetli. Hopi ile kullanıcılarımıza benzersiz bir deneyim yaşatacağımıza inanıyoruz.” şeklinde sözlerine devam etti.

TOGG için Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here