TOGG için Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

0
1611
TOGG için Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

TOGG için geri sayım başladı. İlk modelini piyasaya sürmek için gün sayan yerli otomobil üreticisi yeni gelişmeleri paylaşmaya devam ediyor. TOGG Gemlik üretim tesisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak. Buna hazırlanan yerli üretici şimdi ise Paycell işbirliği ile gündeme geldi. Mobilite çözümleri kapsamında ilerleyen marka Paycell’in ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümlerini de sisteme dahil edecek. Bu sayede TOGG kullanıcıları, ‘TOGG Cüzdan’ ile birlikte anlaşmalı ™ ürünler için ödemeleri kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Üstelik TOGG navigasyon sistemi sayesinde anlaşmalı yerlerde deme için araçtan inmeye bile gerek kalmayacak. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel konu hakkında açıklama yaptı. Ertemel, “Herkes gibi bizlerin de heyecanla beklediği ve artık çıkışına sayılı günler kalan yerli otomobilimiz TOGG hakkında her geçen gün yeni ve inovatif projelerle desteklendiğini öğreniyoruz.” dedi.

Üst Düzey Teknoloji ile Kolaylıklar Yerli Arabada

TOGG İçin Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

Paycell işbirliği ile TOGG için geri sayım sürecindeki heyecan da artmış oldu. Yepyeni işbirlikleri ile güçlene yerli otomobilde kolaylaştırıcı her türlü özellik entegre şekilde yer alacak. Böylece geleceğin teknolojisine de yön verecek. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç konu ile ilgili şunları söyledi: “Tabi teknoloji gün geçtikçe gelişiyor. Artık Avrupa’da olduğu gibi çoğu plazaların teslimat noktası olacağını ve insanlar internetten araç alabileceklerini ve bu internetten araçları satın alan şahısların da devasa plazaların yalnızca araç teslimat noktası olacağını göreceğiz.”

TOGG İçin Geri Sayım Sürecinde Ödeme Sistemi Müjdesi

TOGG İçin Geri Sayım Başladı! İşte Son Detaylar;

Son olarak eklenen yeni nesil ödeme sistemi ile yerli otomobil çok daha teknolojik bir hale gelmiş oldu. Böylece diğer elektrikli araçlara göre çok daha avantajlı da olmuş oldu. Çünkü yerli üretici araç kullananların milli duygularla hareket edeceğine şimdiden emin. Böylece teknolojik gelişmelerin de yerli araba için giderek artması söz konusu.

Yerli Otomobil TOGG’un Satış Tarihi Belli Oldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here