Togg’un “Konsept Akıllı Cihazı” İstanbul’da Sergilendi

0
2845

TOGG yerli otomobil “Konsept Akıllı Cihazı” sedan modeli İstanbul’da sergilendi. Yerli otomobile büyük bir ilgi var!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un “Konsept Akıllı Cihazı” İstanbul’da sergilenmekte. Beşiktaş’taki AVM’de meraklılarıyla buluşan otomobil 3 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak. Öyle ki otomobil ilk günden yoğun ilgiyle karşılandı.

Ocak ayı içerisinde ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES fuarında sergilenmekteydi. Yerli otomobilin sedan modeli şimdi de İstanbul’da sergilenmekte. 2022 yılının son çeyreği içerisinde seri üretime başlayacak olan yerli otomobil, vatandaşların oldukça ilgisini çekti. 2030’a kadar tek bir platform üzerinden 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon araç üretmeyi hedefliyor.

Togg Yerli Otomobil İlgi Odağı Oldu

Togg tasarımcıları tarafından geliştirilen ön cam, elektrikli mimariye uygun olarak tasarlanmıştır aynı zamanda jantlar da çok kollu stilize edilerek lale özelliğini taşımaktadır. Metalik gri renge sahip akıllı cihaz dış tasarımının yanında iç tasarımıyla da göz dolduruyor.

İçerisinde C SUV’un tasarımını taşımasına rağmen, direksiyon zarif ve spor tasarımıyla dikkat çekmekte. İç mekan içinde emniyet kemeriyle birlikte 4 koltuk yer alıyor. Ön koltuklarda açık renk deri tercih edilirken arka koltuklar için koyu renk tasarımı yapılmakta. Togg yerli otomobili veri bazlı iş modelleri, yeni mobilite servisleri, akıllı yaşam, akıllı şarj gibi teknolojik çözümler sunmakta. Bu çeşitlilik, Togg’un gelecek versiyonunu ortaya koymakta. Diğer dış özelliklerine değinilirse, dinamik görünümü sayesinde ana stilistik özelliklerini korumakta. Togg’un logosu da Doğu ve Batı birlikteliğini simgelemekte. Ayrıca ön gösterge paneli içinde kullanıcı odaklı bir stile yer verilmiştir.

 

Togg’un bildiğimiz klasik araçlardan çok daha farklı bir tasarımı var. Led ekrana sahip olan ön panelin teknoloji harikası bu aracın stilini doğru yansıttığı söylenmekte. Aynı zamanda ön ve arka koltuklarında bulunan emniyet kemerlerinde mavi renkli emniyet kemeri tercih edilmekte. Stil konseptin tasarımında akıllı cihaza, dinamik ve yenilikçi bir görünüm kazandıran kaslı arka tasarımı oluyor.

TOGG, tamamen Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite sistemini yaratmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte. Ayrıca Togg 2022 yılının son çeyreği içerisinde seri üretime hazır bir hale gelecek.

TRİNK SAT

ARABAM GARAJ

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here