TOGG ve Paycell geçtiğimiz günlerde stratejik ortaklık kurduklarını sosyal medya kanalları aracılığıyla duyurdu.

TOGG ve Paycell Neden Ortak Oldu?

Paycell ve TOGG stratejik ortaklık kurdu. Bunun sebebi ise TOGG’un mobilite çözümlerine, Paycell’in dijital finans çözümlerinin ödeme yöntemlerine entegre etmek istemesi.

TOGG, kolay ödeme yöntemleri ve finans hizmetlerini Paycell’in son teknoloji ödeme platformu ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Bunun yanı sıra bu ortaklık ile TOGG’un tüm ödeme hizmetleri Paycell platformu üzerinden gerçekleşecek.

Paycell’in Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım.

TOGG Paycell’in sağladığı elektronik cüzdan ve sanal pos altyapısı gibi teknolojilere yer verecek. Bu sayede kullanıcılar TOGG Cüzdan adı verilen ödeme yöntemini kullanma şansına erişim imkanına sahip olacak. Bu sayede kullanıcılar araçlarını sürerken bile TOGG’un anlaşmalı olduğ üye iş yerlerinden alışveriş yapabilecek.

Bunun yanı sıra TOGG’un yeni nesil navigasyon sistemi ile kullanıcılar elektrikli araç şarj istasyonlarının ücretlerini de araçtan inmeden yapacak.

TOGG Paycell Ortaklığı

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş ortaklık ile ilgili ayrıca şunları belirtti:

“Bu iş birliğiyle blok zincir tabanlı yeni nesil dijital varlıklar konusunda Paycell ile güçlerimizi birleştirdik. Yeni yaşam alanı haline gelen TOGG akıllı cihazımızda kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu iş birliğini uçtan uca kesintisiz kullanıcı deneyimi hedefimiz gerçekleştirmede önemli kilometre taşlarından biri olarak görüyoruz.”

Gürcan Karakaş sözlerini şu sözlerle noktaladı:

“Aynı zamanda Paycell gibi bir teknoloji şirketiyle yaptığımız ortaklık mobilite ekosisteminin çekirdeğinin kurulması yolunda da değerli bir adımı oluşturuyor.”

TOGG’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım.

Bunun yanı sıra Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Yılmaz da şunları ifade etti:

“Türkiye, dijital dünyadaki değişimlere çok hızlı şekilde adapte oldu. Tüketiciler artık tek bir sistem ve platform üzerinden hedef alana yönelik pek çok işlem yapmak istiyor. Bu noktada sektöre yönelik geliştirdiğimiz dijital çözümlerle kullanıcılarımızla temas noktalarımızı arttırmaya odaklıyız. Paycell ve TOGG olarak iş birliğimizle yerli üretimin ve teknolojilerinin gücünü de birleştiriyoruz.”

Sıfır KM Araç Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here