Audi Q4 E-Tron modelleri Dünya Prömiyeri 14 Nisan’da gerçekleştirilecek. Audi, 14 Nisan’da yapacağı özel canlı yayın öncesi Q4 E-Tron ve Q4 E-Tron Sportback modellerinin yeni tanıtımlarını yayınladı.

Audi Q4 E-Tron Modelleri Dünya Prömiyeri

Audi bu tanıtımları Twitter hesabında videolar ile yayınladı. Gördüğünüz gibi, standart model, hafif eğimli bir tavana akan eğimli bir ön cama sahip oldukça yerinde bir tasarıma sahip olacak. Sportback, daha şık bir çatı ve daha kompakt bir seraya sahip olduğu için daha dinamik bir görünüme sahiptir.

Her iki model de konseptler tarafından ön izlendi ve araçlarda MEB platformu kullanılacak. Audi, performans spesifikasyonlarına sıkı sıkıya sarıldı, ancak geçen yılki Sportback konseptinde, 302 hp (225 kW / 306 PS) birleşik güç üreten iki elektrik motorunu çalıştıran 82 kWh lityum iyon pil vardı. Bu, crossover’ın 0-100 km / saat’e 6,3 saniyede hızlanmasını, 112 mil / sa (180 km / sa) en yüksek hıza ulaşmasını ve WLTP döngüsünde 450 km’den (280 mil) daha fazla yol almasını sağladı. O sırada otomobil üreticisi, 500 km (311 mil) üzerinde bir menzile sahip arkadan çekişli varyanttan da bahsetmişti.

Audi Q4 E-Tron Modelleri Dünya Prömiyeri 14 Nisan'da

İç Mekan

Araçlardaki üretim aktarma organları gizemini korumaya devam ederken, Audi geçen ay iç mekanı tanıttı. İki katmanlı gösterge paneli, MMI dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemini barındırır. 1.540 × 720 çözünürlük, ses kontrolü, MMI radyo plus ve standart DAB alımı ile standart bir 10.1 inç ekran ile sunulmaktadır. Sistem, bir dizi konfor işlevini kontrol etmek için de kullanılabilir ve el yazısını destekler. 10,25 inç diyagonal ile gösterge paneli tamamen dijitaldir ve çok işlevli direksiyon simidi üzerinden çalıştırılabilir. Müşteriler, navigasyon haritası ve bilgi-eğlence kontrolünü getiren ilk seçenek seviyesi olan sanal kokpit ile yükseltebilecek. Sanal kokpit plus, ‘klasik’, ‘spor’ ve ‘e-tron’ düzenleri sunar.

Audi Q4 E-Tron Modelleri Dünya Prömiyeri 14 Nisan'da

Öne çıkan diğer özellikler arasında artırılmış gerçeklik head-up ekranı, ahşap veya alüminyum kaplama ve ikinci sıranın önden neredeyse 70 mm (2,8 inç) daha yüksekte konumlandırıldığı tiyatro tarzı oturma yeri bulunuyor.

Audi Q4 E-Tron Modelleri Dünya Prömiyeri 14 Nisan'da

Q4 E-Tron, Q5’ten biraz daha az olan 2760 mm’lik bir dingil mesafesine sahip olacağı için geniş olmayı da vaat ediyor. Boşluktan bahsetmişken, bagaj 520 litre (18,4 fit küp) hacme sahiptir ve bu, arka koltukları katlayarak 1,490 litre (52,6 fit küp) genişletilebilir.

İkinci El Audi İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here