2018 Model Audi TT RS Roadster İncelemesi

1
11302
Audi TT RS Roadster 2018 Modelinin

Bazı spor otomobiller hayalleri süsler. Bazıları çok ulaşılmazdır ama bazıları bir parça daha yere yakın olabilir. Z4, Mercedes SLK veya Audi TT böyle bir parça ulaşma ihtimali sunan spor otomobiller arsındadır. Kim istemez ki üstü açık spor otomobiliyle keyif yapmayı. Mesela, pek çoğumuzun aklında bir Audi TT vardır. Yeni Audi TT ise biraz aklını alıyor insanın. Tasarımı, performansı ve ses sistemi ile test edenleri çok etkileyen Audi TT RS Roadster 2018 modelini inceledik.  Hayalinizde sıfır Audi TT varsa mutlaka okuyun!

2018 Model Audi TT RS Roadster İncelemesi

2018 Model Audi TT RS Roadster incelemesi ile aracın tasarım, motor, performans ve iç mekan özelliklerine göz gezdirdik. İşte detaylar…

2018 Model Audi TT RS Roadster Teknik Özellikler

Arka koltuklar yok, üstü açılabiliyor, bagajı küçük…böyle tanımlayınca kulağa hiç de konforlu gelmese de aslında her şeye rağmen çok havalı. Fazla havalı. İlk dikkat çeken detaylar şöyle:

Direksiyonda Drive- Select, işleri kolaylaştırıyor. Paslanmaz çelikten yapılmış olan egzoz sistemi çok havalı. Arka aksta bastırma kuvvetini arttırmak için kanat kullanışmış. Üstünü açınca türbülansı azaltmak için rüzgarlık kullanılmış. Karbonfiber malzeme bolca kullanılmış. Hem rüzgarlığı hem de tavanı tek düğme ile açıp kapatabiliyorsunuz. 400 HP motor gücü, 4X4 çekiş sistemi var ve yeni Audi TT RS fiyatı 69 bin Euro’dan başlıyor. 

Audi TT motoru, hızlanma verileri, yakıt tüketim miktarı, bagajı ve genel boyutları da şöyle:

Audi TT Motor Özellikleri

Güçlü bir motor ile yüksek hızlanma kabiliyeti esas alınmış. Audi TT 2018 modelinin motoruna dair detaylar şöyle:

Sıralı, 5 silindirli, turbo motor.

Motor silindir hacmi 2480cc. 

Motorun maksimum gücü 400HP-5850 d/d

Motorun maksimum tork verisi: 480-1700

2018 Model Audi TT RS Roadster Ne Kadar Hızlı?

Aracın hızlanma verileri güçlü. Maksimum hız verisi: 250km/sn.

Audi TT Ne Kadar Yakıyor?

7 ileri DSG şanzıman 4X4 aktarma ile destekleniyor. 55 litrelik yakıt deposu olan Audi TT yakıt tüketimi ortalaması ise 9 litre. Tasarruflu tüketim modunda ise Audi TT’nin yakıt tüketimi 7,9 litre olabiliyor. TT’ninyakıt deposu doluyken tam 450km yol yapabiliyor. 

Audi TT RS Roadster 2018 Modelinin Boyutları

Audi TT’nin bagaj hacmi 280 litre. Aracın uzunluğu 4191mm/ genişliği 1966mm/ yüksekliği: 1345mm

Sıfır Audi TT Fiyatları Nasıl?

Sıfır km Audi TT fiyatları donanıma ve model yılına göre değişecektir. Bu amaçla galerilerin vereceği fiyatları tek tek alıp karşılaştırmak bizce çok önemli. Almanya Audi TT fiyatı 69 bin 200 Euro olarak belirlenmiş. 2 yıl garanti de standart olarak sunuluyor. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here