2022 Audi RS3 Sportback ve Sedan Hazır Görünüyor!

Almanya’nın premium markalarından Audi, standart modellerinin yanı sıra RS adını verdiği performans odaklı otomobiller de üretiyor. A3’ün karoseri kullanılarak geliştirilen RS3 de bunlardan biri. Hem sedan hem de sportback versiyonlarıyla satışa sunulan model, uzun yıllardır başarısını sürdürüyor. Audi’nin C segment temsilcisi A3’ün yenilenmesi ardından gözler RS3’e çevrilmişti. Bu sırada RS3 sedan ve sportback test sürüşleri esnasında yakalandı. carscoops.com adlı internet sitesinde paylaşılan fotoğraflara bakılırsa RS3’ün her iki versiyonu da yollara çıkmaya hazır gözüküyor. 2022 Audi RS3 ‘ün çok yakında showroomlardaki yerini alması bekleniyor.

2022 audi rs3

2022 Audi RS3 Sportback ve Sedan Tasarımları İle Dikkat Çekiyor!

Hafif bir kamuflajla görüntülenen iki RS3 versiyonu oldukça agresif gözüküyorlar. İki versiyonun da tampon grupları standart versiyonlardan oldukça farklı olacak. Yan tarafta sportif görünüme katkı veren etekler mevcut. Arka kısımda en dikkat çeken detay ise son derece agresif görünen difüzör. . Ayrıca oval egzoz uçları, daha büyük tekerlekler göze çarpıyor.

2022 audi rs3

İç kısımda ise muhtemelen spor direksiyon simidi, direksiyon arkasında konumlandırılan vites seçici ve ön spor koltuklar yer alacak. Ek olarak kokpitin belirli kısımlarını süsleyen RS amblemleri bekliyoruz.

2022 audi rs3

400+ Beygirlik Güç!

Yeni RS3’ün 420 beygir ve 500 Nm tork değerlerini sunacağı söylentiler arasında. Ek olarak ‘Performans Sürümü’ ile 450 beygirlik bir versiyon da mevcut olabilir. Aktarım yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman ile sağlanacak. Çekiş sistemi noktasında ise bazı söylentiler var. Almanya’dan gelen raporlara bakılırsa yeni RS3, yeni Volkswagen Golf R ile aynı Haldex tabanlı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacak.

2022 audi rs3

İkinci el satılık Audi RS modelleri

Gelecekteki Audi’ler Yağmuru Tahmin Ediyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here