Audi FC Bayern Tesislerini Şarj Noktalarıyla Donatıyor

3
1198
Audi-fc-bayern
Audi-fc-bayern

Audi, FC Bayern ile arasında heyecan verici bir ortaklığa imza attı: FC Bayern Münih’in antrenman alanları Audi e-tron için hazırlanıyor. FC Bayern München AG İcra Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, FC Bayern München AG İcra Kurulu Üyesi Oliver Kahn ve Audi Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hildegard Wortmann 38 şarj noktasının inşası için harekete geçti. Şarj noktaları bir sonraki yaz sonunda kullanılabilir olacak. Bundesliga sezonunun başlaması ile aynı zamana denk gelecek. Bu noktadan itibaren FC Bayern’in profesyonel futbolcuları, markanın ilk tamamen elektrikli SUV’si olan Audi e-tron’u kullanacak.

Audi, FC Bayern Sahası Olan Allianz Arena’yı da Şarj Noktalarıyla Donatacak

audi-allainz-arena
audi-allainz-arena

Audi Yönetim Kurulu Üyesi Hildegard Wortmann:” Mobil hızlı şarj terminali, yeni sezona profesyonel futbolcuların arabası olan Audi e-tron için şarj noktalarının yapımının başlangıcı açısından semboliktir.”

Rekortmen oyuncular ve takımları, Säbener Strasse’deki Bayern’in evindeki yer altı garajında ​​gelecekteki elektrikli arabalarını 150 kilovata kadar şarj edebilecekler. Önümüzdeki yılın başında alman üretici , Münih’teki Allianz Arena’yı da şarj noktaları ile donatmak istiyor. Bu durumda stadyumun taraftarları ve ziyaretçileri de bunlardan yararlanacak.

2029 ‘a dek Audi, FC Bayern Ortaklığı

audi-fc-bayern-munchen.jpg
audi-fc-bayern-munchen

Ocak ayında, Bayern Münih ve Audi ortaklıklarını 2029’a kadar uzatacaklarını duyurdular. Önümüzdeki birkaç yıl içinde her iki ortak da yenilikçi pazarlama kampanyaları ve özellikle elektrifikasyon konusunda stratejik olarak birlikte çalışmak istiyor.

Bayern’in Audi filosunun yarısından fazlası sonbaharda elektriklenecek. Bu, FC Bayern’in Bundesliga sezonunun başlangıcında filo emisyonlarını kilometre başına 95 gram CO2’nin altına düşürmesine olanak tanıyarak sürdürülebilirliğe önemli bir katkı sağlayacak. Bu, Ocak 2021’den itibaren geçerli olan üretici filoları için yasal gereklilikleri karşılar.

AB Düzenlemelerine Bağlılık Açısından da Önemli Anlaşma

audi-e-tron
audi-e-tron

Alman otomobil üreticisi ve Bayern Munich, özellikle elektrifikasyona odaklanan yeni pazarlama kampanyalarında stratejik olarak birlikte çalışacak. Kulübün Audi filosunun yarısından fazlası bu yıl itibariyle elektrikli hale gelecek ve Bayern’in filo emisyonlarını kilometre başına 95 gram CO2’nin altına düşürmesine ve böylece Ocak 2021’de yürürlüğe giren yeni Avrupa düzenlemelerine bağlı kalmasına olanak tanıyacak.

Audi e-tron serisi söz konusu olduğunda, otomobil üreticisi kısa süre önce e-tron S ve e-tron S Sportback varyantlarını, 370 kW (496 HP / 503 PS) ve 717 lb-ft (973 Nm) paketleme sistemi çıkışlarını tanıttı. tork. Bu tür bir homurtu, 4.5 saniyelik 0-100 km / s hızlanmaya ve 130 mph (209 km / s) maksimum hıza izin veriyor.

İkinci El Audi İlanları

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here