Elektrik Terminalleri : Groupe PSA Tüm Tesislerini Donatıyor

1
1325
elektrik-terminalleri
elektrik-terminalleri

Elektrik Terminalleri ile Group PSA temiz mobilite amacına hizmet ediyor. 2021’in sonuna kadar tesisler donatılmış olacak 

⇒Grubun amacı, çalışanlarına tüm Avrupa tesislerinde bir şarj altyapısına erişim sağlamaktır.

⇒12 ülkede 49 Grup sahasında 500’e yakın şarj istasyonu kurulacak

⇒Terminallerin uygulaması ve yönetimi, Grubun bu proje için iki ortağı tarafından sağlanacaktır: Izivia ve Total EV

Elektrik Terminalleri Tutarlılık Göstergesi

elektrik-terminalleri-yatırımı-psa
elektrik-terminalleri-yatırımı-psa

Groupe PSA, küresel ısınmaya karşı mücadeleye ve Avrupa Birliği tarafından belirlenen 2020 CO2 hedeflerini karşılama tahminlerine bağlı. Elektrikli araçların akülerinin tamamen yeniden şarj edilmesini kolaylaştırarak temiz mobiliteyi tercih etmiş çalışanların hayatlarını kolaylaştırıyor. İnsan Kaynakları ve Dönüşüm Direktörü Xavier Chéreau,” bu operasyon grubun müşterileri ve çalışanları ile ilgili eylemlerinin tutarlılığını gösteriyor ”diyor.

Elektrikli şarj istasyonlarının uygulaması 2019’da başladı ve 2021’in sonuna kadar devam edecek. 365 istasyon halihazırda uygulandı ve faaliyete geçti. Kademeli olarak çalışanlara açık olacaklar. Böylelikle Grup, Avrupa’daki her sitede, isteyen çalışanların elektrik terminallerine kolay erişimini sağlıyor. Bu 7 kwatt’lık duvar terminalleri, pillerin halka açık dış ağlardaki yeniden şarj fiyatları ile karşılaştırılabilir bir fiyata yeniden şarj edilmesini sağlayacak.

Bu girişim, Grubun 2019’da başlatılan elektrikli akımını desteklemektedir. Grup, halihazırda Avrupa’da 15 elektrikli araç modelini sundu.

GROUPE PSA, Temiz Ve Sürdürülebilir Hareketlilik Taahhüdü

Temiz ve sürdürülebilir mobilite çözümleri geliştirmek için Groupe PSA, içten yanmalı motorları (ICE’ler) ile ilgili olarak makul, kamuoyunda tanınan teknolojik seçimler yaptı. Bugün, serisini yeni elektrikli güç aktarma organları ile genişletiyor.

Groupe PSA, çoklu enerji teklifi sayesinde teknolojik olarak enerji geçişindeki rolünü oynamaya hazırdır. İstedikleri model ne olursa olsun, müşterileri onu içten yanmalı veya elektrikli (elektrikli veya hibrit) versiyonda satın alabilecekler.

Elektrik Terminalleri İle Teknolojik ve Endüstriyel Esneklik Üzerine İnşa Edilmiş Makul Bir Çoklu Enerji Teklifi

elektrik-yatırımları
elektrik-yatırımları

Groupe PSA, modellerini içten yanmalı, elektrikli veya elektrikli olsun, kendi serisindeki güç aktarma organlarından herhangi birini entegre edebilen Ortak Modüler Platform (CMP) ve Verimli Modüler Platform 2 (EMP2) olmak üzere iki platformda oluşturmaya odaklanıyor. melez. Bu modüler, çok enerjili ve küresel platformlar, müşterilerin çeşitli beklentilerini karşılamak için teknolojik esneklik sağlar. Grubun tesislerinin talebe bağlı olarak tek bir üretim hattında içten yanmalı, hibrit veya elektrikli araçlar üretmesine izin veriyorlar.

İkinci El Citroen Arabalar

1 YORUM

  1. Almanya da yapıyor .. demek ki genel olarak adamlar önümüzdeki bir kaç senede elektrik işini tamamen hayatlarının merkezine koyacaklar dünya değişiyor gerçekten petrol bitiyor. İnsanlar artık plazalarda çalışmıyor. teknoloji ve internet hayatımızın tam ortasında… uçan arabalar ışınlanmak robotlar falan hayal değil heralde artık 🙂

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here