Makyajlı Audi S3 modeli görüntülendi. Makyajlı Audi A3 modelinin sedan versiyonunun görüntüleri daha önceden yakalanmıştı. Fakat şimdi sırada her geçen gün büyüyen Audi ailesinin yeni üyesi hatchback S3 var. Model, kış testleri sırasında yoldayken kameralara yakalandı. Modelde bulunan alışıldık kamuflaja rağmen, Audi’nin S3 için hazırladığı dış tasarım değişikliklerinden birkaçını net bir şekilde görebiliyoruz. Buna göre ilk olarak modelin yeni bir ön yüze kavuştuğunu söyleyebiliriz. Geriye kalan diğer değişiklikleri ise gelin daha detaylı inceleyelim.

Makyajlı Audi S3 Yeni Izgara Ekleri İle Görüntülendi

Makyajlı Audi S3 modeli, kış testleri sırasında kameralara yakalandı. Böylece içinde bulunduğumuz 2023 yılı içerisinde ortaya çıkmasını beklediğimiz modeli, tanıtımından önce inceleme fırsatı buluyoruz. Model, ilk olarak yeniden şekillendirilmiş bir ön tampon ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca modelin mevcut halinde bulunan petek şeklindeki tasarımının yerini yeni ızgara ekleri almış gibi gözüküyor. Farlarda da yeni bir imza mevcut. Buna göre far lambalarının içinde yeni grafikler var diyebiliriz. Araca yandan baktığımızda ise yoğun bir kamuflajla karşılaşıyoruz. Fakat görünüşe göre aracın stili çok fazla değişmemiş gibi. Arka tarafta ise yine farlar gözümüze çarpıyor. Burada da yine ön farlarda olduğu gibi yeni grafikler mevcut durumda. Ayrıca arka tamponda da değişikler görülmekte. Buna göre model, mevcutta bulunan yatay reflektörler yerine dikey reflektörlere sahip olarak geliyor. Ayrıca S3 modelinin alametifarikası olan dörtlü egzoz düzeni de korunacak gibi duruyor.

Modelin iç kısmı ile ilgili olaraksa bugüne kadar herhangi bir ipucu bulamadık. Ayrıca makyajlı Audi S3’ün güç aktarma organları konusunda da büyük bir sır perdesi bulunuyor. Fakat S3’ün aktarma organının, dört tekerleğe de güç gönderen 2.0 litrelik, turboşarjlı dört silindirli motorla değişmesi pek olası değil. Son olarak ise modelin bu yıl içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor. Fakat Audi’nin S3 ve RS3 modellerini aynı zamanda mı piyasaya süreceği konusunda bir bilgi bulunmuyor. Peki sizlerin makyajlı Audi S3 modeli için düşünceleriniz ve beklentileriniz neler?

Satılık Tüm Audi S3 Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here