2021 Mercedes-Benz A Serisi İncelemesi!

0
2181

2021 Mercedes-Benz A Serisi incelemesi. Lüks bir markanın A Serisi ürünleri küçük ve uygun fiyatlı bir giriş seviyesindedir. Ayrıca 2021 Mercedes-Benz A-sınıfı, daha pahalı rakiplerine benzer bir gelişmişlik sunar. Mercedes, tüm A sınıfı modelleri bir dizi lüks malzeme donatır. Ancak daha fazlasını isteğe bağlı ekstralar olarak sunar. Turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motor standarttır ve yeterli güç sağlar. Mercedes’in MBUX bilgi-eğlence arayüzüne sahip çift ekranlı bilgi-eğlence / dijital gösterge kurulumu dikkat çeker. Ayrıca MBUX versiyonu da dahil olmak üzere birçok teknik özellik de var.

Motor, Şanzıman ve Performans

2021 A sınıfı ile tek motor seçeneği, 188 beygir gücü ve 300 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motordur. A220 ile önden çekiş standarttır, A220 4Matic ise dört tekerden çekiş ekler. Yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman, vites değişimlerini yönetir. Önden çekişli A sınıfı sedanları, daha ağır dört tekerlekten çekişli modellere göre daha az darbe sertliğine sahiptir. Bu sayede her iki model de oldukça rahat ve dengeli bir sürüş kalitesi sunar.

Motor, Şanzıman ve Performans

2021 Mercedes-Benz A Serisi; İç Mekan, Konfor ve Kargo

Giriş seviyesi lüks modellerle, kabin tasarımı bazen giriş seviyesinde ağır olabilir. Ancak A-sınıfında durum böyle değil. Bu sedanın, Mercedes-Benz standartlarını karşılayan birinci sınıf bir görünüme sahip bir iç mekanı vardır. Üçlü dairesel hava menfezleri, orta bölmeye dekoratif bir hava katıyor. Kabin, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar ve LED iç aydınlatma gibi lüks seçeneklerle yükseltilebiliyor. Ayrıca ön koltuklar unutulmaz bir konfor sunar ve bu, A-sınıfının uzun yolculuklarla karşılaşanlar için harika bir otomobil olmasına yardımcı olur. 40/20/40 bölünmüş standart bir katlanır arka koltuk, bagaja sığmayacak kadar büyük eşyaları yerleştirmenize olanak tanır. Ancak bagajdan bahsetmişken, A-sınıfının önemli bir eksikliği var. Kargo kapasitesi eşyalarınız için sadece 255 litre alan sağlar.

2021 Mercedes-Benz A Serisi; İç Mekan, Konfor ve Kargo

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

2021 A sınıfı, Bluetooth telefon ve müzik akışı, HD radyo ve 7 inç dokunmatik ekran gibi standart teknik özelliklerle birlikte gelir. Temel modellerde ayrıca sekiz hoparlörlü ses sistemi ve beş USB-C bağlantı noktası standarttır. Ayrıca Apple CarPlay / Android Auto akıllı telefon entegrasyonu ile birlikte gelir. Mevcut Premium paketin bir parçası olarak daha büyük bir 10,3 inç dokunmatik ekran sunar. İsteğe bağlı donanım yelpazesi ayrıca SiriusXM uydu radyosu ve bir Burmester stereo içerir.

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

2021 Mercedes-Benz A Serisi; Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

2021 Mercedes-Benz A sınıfı, Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından çarpışma testine tabi tutulmamıştır. Standart sürücü yardımı özellikleri çok fazla bulunmaz. Ancak, bu özellikler geniş bir yelpazede isteğe bağlı donanım olarak sunulur. Temel güvenlik özellikleri Yaya algılamalı standart otomatik acil frenleme ve Standart kör nokta izleme sistemlerini içerir. Ayrıca Mevcut uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi de temel güvenlik özellikleri arasındadır.

İkinci El Mercedes-Benz A Sınıfı Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here