Infiniti, ” Carigami ” papercraft modellerinden bir başkasını piyasaya sürerek tatil neşesini yaymaya karar verdi. Arkadaşlarınız ve ailenizin hediyeleri için katlanan ambalaj kağıdına ek olarak, artık Infiniti’nin araçlarından bazılarını yapmak için normal kağıtları katlayabilirsiniz. 2022 Infiniti QX55 Carigami ile kağıt Infiniti modelinizi nasıl oluşturacağınıza hep birlikte bakalım.

2022 Infiniti QX55 Carigami

Infiniti, yeni kağıt şablonlar yayınlayarak kilitlenenler için zaman geçirmeye yardımcı olmak amacıyla diğer otomobil üreticilerinin beğenisine katıldı. Origami Japon kağıt katlama sanatına atıfta bulunarak ‘carigami’ olarak adlandırılan resmi eskizler Infiniti sitesinde mevcuttur ve yapım parçası için meraklıların yalnızca bir makas veya el yapımı bıçağı, yapıştırıcı, bir yazıcıya ihtiyacı olacaktır.

Kağıt model kullanım kılavuzunu aşağıdaki galeride görebilir ve yazdırabilir (ilk yedi resim) veya PDF’yi Infiniti’nin web sitesinden buradan indirebilirsiniz.

2022 Infiniti QX55 Carigami

3 boyutlu şablonlar, Q50, QX80 ve FX’in tasarımını 1:27 ölçeğinde kopyalar ve minyatür Infiniti araçlarını evde inşa etme işini üstlenecekler, çabalarının görüntülerini sosyal medyada paylaşmaya teşvik edilir. ‘ParkitforNow’ ve ‘Carigami’ hashtagleri ile nette paylaşabilirsiniz.

Yeni QX55 modeli, Infiniti’nin repertuarındaki QX50, QX60 ve tam boyutlu QX80 olan diğer 3 geçişe katılacak. Modelleri yapmak için basitçe yazdırın, parçaları kesin (küçük çıkıntıları eklemeyi unutmayın) ve tırnakları eşleşen numaralarla yapıştırarak birleştirin. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, her modelin kendi talimatları vardır. 4 modelin tamamı aslında oldukça ayrıntılı ve gerçek hayattaki benzerlerini çoğaltmak için iyi bir iş çıkarıyor.

Infiniti’nin Genel Müdürü, “Dünya vatandaşlarının evde kalarak COVID-19 ile savaşmak için üzerlerine düşeni yaptıkları bu eşi benzeri görülmemiş zamanda, can sıkıntısını hafifletecek ve biraz eğlenecek bir şeyler geliştirmek istedik.” dedi. Küresel Marka ve Pazarlama, Phil York “Umudumuz, araba ve zanaat severlerin Carigami’nin tadını çıkarmasıdır.” dedi.

2022 Infiniti QX55 Performansı

2022 Infiniti QX55 Performansı

Tam boyutlu QX55, mekanik olarak QX50 kardeşiyle neredeyse aynı olacak şekilde önümüzdeki bahar satışa çıkacak. Her ikisi için de güç, 268 hp (200 kW / 271 PS) ve 280 lb-ft (380 Nm) yapan değişken sıkıştırmalı turboşarjlı 2.0L 4 silindirli motor tarafından sağlanır. Bu motora bağlı, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da standart olan önden çekişli bir dört tekerlekten çekiş sistemine güç gönderen bir CVT’dir.  Yakıt ekonomisi, QX50’de 22 mpg şehir ve 28 mpg otoyolda derecelendirilmiştir, ancak QX55’in benzer rakamlara ulaşacağını varsaymak güvenlidir. QX55 için fiyatlandırma henüz açıklanmadı, ancak AWD QX50 Luxe’nin 43.500 $ ‘lık başlangıç ​​fiyatından biraz daha fazla olmasını bekliyoruz.

İkinci El Infiniti İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here