İnfiniti’nin yeni mobil uygulaması yeni özellikleri ile birlikte duyuruldu. Firma yeni uygulamasına MyInfiniti adını vermiş.

İnfiniti’nin Yeni Mobil Uygulaması Hakkında

Firmanın yeni modelleri QX50’den QX80’e kadar tüm araçları lüks özellikleri ile dikkat çekiyor.

İnfiniti’nin yeni mobil uygulaması konusunda şunları ifade ediyor:

“İnfiniti, kullanıcı deneyiminin tüm parçalarını birleştiriyor.

MyInfiniti uygulaması birçok kullanışlı özelliğiyle beraber geliyor. Kullanıcılar uygulama sayesinde hizmet planlaması yapabiliyor. Hizmet masası özelliği sayesinde yapılan canlı sohbetlere erişebiliyor.

Bunun yanı sıra kullanıcılar uygulama aracılığıyla Infiniti’nin araçlarıyla ilgili tüm bilgilere ve özelliklere erişim imkanı bulabilecekler. Herhangi bir geri çağırma durumu olursa uygulama üzerinden bildirim gelecek. Ayrıca kullanıcılar Infiniti’nin hizmet geçmişini de görebiliyor.

Infiniti Amerika Grup Başkan Yardımcısı olan Craig Keeys mobil uygulama ile ilgili ayrıca şunları söyledi:

“Mobil cihazların çok güçlü olduğu bir dünyada, MyInfiniti uygulaması Infiniti araca sahip olmanın getirdiği kolaylık ve konforu arttıracak. Ayrıca Infiniti Premium Care ile birlikte MyInfiniti uygulaması birinci sınıf müşterilerimize kullanıcı deneyimi sunma sözümüzü yerine getiriyor.”

MyInfiniti Uygulamasının Getirdikleri

Mobil uygulama Infiniti InTouch Servis Premium paket aboneliği ile beraber geliyor. Bu sayede kullanıcılar araçlarının uzaktan çalıştırıp kapatabilecekler. Ayrıca bu uygulama ile aracın konumunu, yağ seviyesini, fren durumunu ve lastik basıncını uzaktan takip edebileceksiniz.

2021 yılında kablosuz Apple CarPlay’i araçlarına ekleyen firma, 2022 yılı başlarında da sanal anahtarını da tanıtmıştı. Bu da birden fazla Infiniti aracına sahip olmanız durumunda telefonunuz üzerinden araçlarına erişebilme imkanı veriyordu.

Yeni MyInfiniti uygulamasını kullanıcılar telefonlarına indirip kurabilirler. Android telefonu olanlar için Google Play Store üzerinden bu uygulamayı indirebilirsiniz. Apple telefona sahip kullanıcılar ise App Store üzerinden bu uygulamayı edinebilirler. Her iki mağazada da uygulama erişime açılmış durumda.

2. El Infiniti Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here