Infiniti G Convertible, markanın ilk üstü açık otomobilidir. Ayrıca convertible olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor.

V6 motoru, yüksek yakıt tüketimi ve beceriksiz yol tutuşu nedeniyle hayal kırıklığı yaratsa da, yine de muhteşem şekilde hızlanma ve güç sağlıyor.

G Convertible beyaz

Infiniti G Convertible, araca önemli miktarda ağırlık ekleyen tavana rağmen (tam olarak 182kg), hiçte yavaş değildir. V6 3.7 litrelik motoru 0’dan 100’e 6,4 saniyede çıkıyor.

G Convertible

Cesur görünümü ve özenle hazırlanmış kıvrımlarıyla Infiniti G Convertible kesinlikle göze hitap ediyor. Şişkin motor kaputu ve bi-zenon farları ile rakiplerinden ayrılıyor. Ancak standart 19 inç on kollu jantları saldırganlığını azaltıyor.

Ne yazık ki, Infiniti Cabrio oldukça az bir renk yelpazesinde sunuldu.  Deri kaplı iç mekan çok lüks ve kaliteli koyu plastikler ve fırçalanmış alüminyum süslemelerle dengeleniyor.

G Convertible iç mekan

Bu kategorideki diğer üstü açılır arabaların çoğuyla karşılaştırıldığında, Infiniti iyi bir performans sergiliyor. Ayrıca arka yolculara yeterli miktarda diz mesafesi sunuyor. Daha uzun boylu insanlar da çatı kalktığında boyunlarını bükmek zorunda kalabilirler. Ancak nispeten rahattır. Ne yazık ki bu alan kazanımı, bagajın çok küçük olduğu ve tavan indiğinde bagaj taşıma potansiyelinin düştüğü gerçeğini değiştirmiyor. Hardtop, geleneksel bir kumaş tavandan daha az yol gürültüsü alıyor. Aynı zamanda otomobili aşırı sıcaklıklara karşı daha iyi yalıttığı için. Cabriolet’i her gün ve tüm hava koşullarına uygun bir çözüm haline getiriyor.

Infiniti G henüz Euro NCAP çarpışma testi gitmiş değil. Ancak standart olarak altı hava yastığı ile birlikte gelir. Bir kazada yaralanmalarını en aza indirmek için öne doğru hareket eden koltuk başlıkları ve bir kaza durumunda yolcuları korur. Bu özellikler otomobili daha güvenli hale getiren teknolojiye katkıda bulunuyor. Infiniti, Japon üreticinin Şeritten Ayrılma Önleme. (LDP) sistemi ve potansiyel olarak hayat kurtaran faydaları için yol güvenliği yeniliği için Euro NCAP Gelişmiş Ödülü’ne layık görüldü.

İKİNCİ EL INFINITI İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here