Jaguar XKR Coupe, süper şarjlı V8’i ve sportif yol tutuşu sayesinde inanılmaz derecede hızlı ve eğlenceli bir arabadır. Mercedes SL63 AMG ve BMW M6’dan daha hızlıdır. Ayrıca onlardan daha konforlu ve iç mekanı daha güzeldir.

XKR

Jaguar XKR’nin ne kadar hızlı olduğunu tarif etmek zor. 0-100kmh’yi 4,6 saniyede, 280 kmh’a ulaştığını söylemek yeterlidir. Ayrıca sansasyonel bir ses çıkaran 503bhp 5.0 litrelik süper şarjlı V8’e sahiptir. Altı vitesli otomatik şanzıman, tüm bu performansa erişmeyi kolaylaştırır.

Aktif amortisörleri sayesinde XKR, virajlarda bir spor otomobil, uzun yolda ise bir konforlu aile arabasıdır. Dynamic R modeli, standart olarak XKR-S’den daha serttir. Ayrıca 10 mm daha alçak süspansiyon içeren Black Dynamic Pack ile birlikte gelir.

XKR

Jaguar, XKR’ye kaput havalandırmaları, sportif 19 inç alaşım jantlar ve bazı XKR amblemleri ile ince bir gövde kiti ekledi. Agresif görünüyor. Ancak yine de zarif ve daha pahalı olan Maserati GranTurismo daha yakışıklı.

Standart olarak; Deri döşeme, uydu navigasyon, altı CD’lik bir gösterge paneli değiştirici, elektrikli koltuklar, Bluetooth ve aktif amortisörleri içerir. Sürüş pozisyonunun ayarlanması kolaydır. XK Dynamic R, 10 mm daha düşük süspansiyon, arka spoyler ve yan etekler dahil olmak üzere bir aero paketi ile birlikte gelir. Geri görüş kamerası standart olarak takılıdır. Ayrıca geri vitesi seçtiğinizde merkezi dokunmatik ekranda otomatik olarak açılır.

XKR

330 litrelik alanıyla Jaguar XKR, bagaj için oldukça geniş bir alana sahiptir. Örneğin, kesinlikle iki takım golf sopası alabileceksiniz. Ancak arka koltuklar yalnızca çok küçük çocuklar için uygundur.

Jaguar XKR’de denge kontrolü ile yayaları koruyan bir kaput bulunur. Otomatik olarak fren yapar. Ardından önde başka bir araç algılandığında aracı tekrar hızlandıran adaptif hız sabitleyici gibi isteğe bağlı ekstralar, güvenlik sayısını artırır.

İKİNCİ EL ARABA İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here