Aston Martin Vantage 2021: Görmezden Gelinemez

0
2324
aston-martin-vantage
aston-martin-vantage

Aston Martin Vantage coupe modelinin güzelliğini izliyoruz, 503 hp çift turbo V-8 ile güzel, dikkat çekici bir canavar yaratıyor.

Aston Martin’in Yeni CEO’su Mercedes AMG’den

2021-aston-martin
2021-aston-martin

107 yılda yaklaşık 120.000 araba sattığınızda, çok pahalı 120.000 arabadan bile kırmızı mürekkep akıyor. Aston Martin tarihinde yedi kez gövde değiştirdi ve şu anki versiyonları pek iyi görünmüyor. Mercedes’in yakın zamanda yaptığı bir yatırıma ve Alman devinin turbo şarjlı motorlarından güç alan yeni bir ürün dalgasına rağmen, Aston’un CEO’sunun yerini kısa süre önce Mercedes-AMG’nin eski CEO’su Tobias Moers aldı.

2021 Aston Martin Vantage Roadster’ın çekici hatlarını seyreden sivilcelerden muzdarip CEO, Aston’ın parasal sıkıntılarından ve C-suite dramalarından habersizdir. Ancak bunları yine de  umursamıyor. Çift turbolu V-8’in uğultulu rölantisini daha iyi duymak için SUV’sinin penceresini aşağı indiriyor. Gözlerinde şehvetle “bas gaza” diye bağırıyor.

Aston Martin Vantage Çocukalara Arabaları Sevdirecek

2021-aston-martin-vantage
2021-aston-martin-vantage

Çocukların artık arabaları sevmediğine inanıyorsanız, mevcut bir Aston Martin’de bir hafta geçirin. 2019’da tanıtılan Vantage coupe gibi, iki koltuklu aracın yeni convertables versiyonu, 18 yaşından küçük herkesi pistlerinde etkiliyor. Bir sabah genç bir baba ve iki oğlunun sarı boyalı kıvrımlarına ve geniş karbon fiber süslemesine hayran olduklarını gördük.  Roadster’ın 300 km / saat azami hızını duyduğunda, “McLarens gibi bazı arabalar 300’ün üzerine çıkabilir” diye karşılık verdi. Evet, denemek lazım diyebiliriz.

Roadster’ın alüminyum kapaklı kaputunun altında ve güçlü şasi destekleri, hardtopta bulduğunuz AMG motoruyla aynıdır . El yapımı AMG motorları genellikle üreticinin adı ve imzası ile işaretlenir, ancak burada o yok.

Coupe’de olduğu gibi, 4.0 litrelik motor 6000 rpm’de 503 beygir gücü alıyor ve hızlı değişen sekiz vitesli ZF otomatik transaksa bağlı. Çekiş kontrolünü ve aynı zamanda skalen kaslarınızı düzenli olarak çalıştırmak için tach üzerinde yeterince yukarı ve aşağı vuruş var. Ama korkutucu hızlı değil. Aslında, elektronik sadece 2000 rpm’de zirveye çıkan 505 pound feet torkunu yönetirken, V-8 hattan biraz tembel. Tüm vahşeti ortaya çıkmadan ve manzara bulanıklaşmadan önce uzun bir vuruşu var. 7000 rpm’de sık aralıklarla yerleştirilmiş viteslere tıklayan şanzıman, ayağınızı aşağıda tuttuğunuz sürece hızın mutlulukla kesintisiz devam etmesini sağlar. Altıncı vites tam 240 km hızla çarpıyor. Sonra yolda çıkıyor çılgın makine!

2021 Aston Martin Vantage Katlanır Üst Kısmı Hız Kesiyor

vantage-roadster
vantage-roadster

Aston, Roadster’ın 3,7 saniyede 100 km / saate ulaştığını, bu da Jaguar’ın süper şarjlı F-Type R convertable test sonuçlarımızın onda iki gerisinde olduğunu ve Porsche’nin 443 beygirlik arkadan çekişli 911 Carrera S’nin her ikisini de hızlandırdığını söylüyor. Test edilen son Vantage kasası 3,3 saniyede 100 km/ saate ulaştı ve test pistinde bir tane aldığımızda açık arabanın boşluğu kapatacağından şüpheleniyoruz. Bazı yapısal eklemeler ve katlanır üst kısmı, coupe’nin 3726 kiloluk boş ağırlığına 60 kg eklerken, aero’nun en yüksek hızından 8 km  / saat tıraş ediyor.

2.El Aston Martin İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here