Ford’un F-150 ‘nin pille çalışan bir varyantı üzerinde çalıştığı geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Geçen hafta öğrendiğimiz bilgilere göre , Ford bugün Ford F-150 elektrikli pikap için Ligthtning (yıldırım) adı ile yeniden canlandırdığını doğruladı. Mach-E için Mustang ismine nazaran bu bir araç için şimdiye kadarki en bariz ve etkili isim olabilir .

Ford F-150 Tremor

Yeni Nesil Ford Truck

Sizin için F-150 model araçlar hakkında ufak bilgiler verelim. Ford F-150 Lightning, öncesindeki modellerinde 240 hp 5.8 litrelik bir V8 ile dokuzuncu nesil kamyon olarak çıkmıştı. Ardından ise 1999’da süper şarjlı 5.4 litrelik V8 üreten bir sonraki nesil kamyonda bir performans varyantıydı. bu araç ise 360 hp güç üretmektedir. Hatta bu araç Hızlı ve Öfkeli’de de yer aldı .

Ford F150

Ford CEO’su Açıklamalarda Bulundu

Ford Başkanı ve CEO’su Jim Farley, “Arada sırada mevcut durumu bozan ve oyunu değiştiren yeni bir araç geliyor … Model T, Mustang , Prius, Model 3. Şimdi F -150 Lightning geliyor. Amerika’nın yaklaşık yarım asırdır en sevdiği araç dijitale ve tamamen elektrikli hale geliyor. F -150 Lightning, kesinti sırasında evinize güç sağlayacak. Orijinal F-150 Lightning performans kamyonundan bile daha hızlıdır. Kablosuz güncellemeler yoluyla sürekli olarak gelişecektir. ”

Bu pille çalışan elektrikli Ford pikapla ilgili ayrıntılar hala net değil. Ancak Lightning adını taşımasını bekliyoruz. Ford, yeni F -150 varyantının önümüzdeki bahar yeni Rouge Elektrikli Araç Merkezi montaj hattına çıkaracağından da  bahsetti.

Tanıtımı İzleyebilirsiniz

Ford’un yeni F-150’yi tanıtmasını izlemek istiyorsanız, önümüzdeki günler içerisinde bir açıklama yapılacaktır. Ford, Lightning’in açıklamasını 19 Mayıs’ta 21: 30’da EDT’de Facebook , Twitter ve YouTube’da canlı yayınlayacak . Eğer sizlerinde merak konusu ise F-150 bizi takip edebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgileri sizinle paylaşacağız.

2. El Satılık Pick-Up İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here