Audi S8 2021 İnceleme

0
2841
Audi S8 2021

Audi S8 yüksek performansı ve üst seviyede konforu aynı bedende buluşturuyor. Gelişmiş sürüş asistanları ve yeni nesil konfor donanımlarıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek performansı, güçlü yol tutuşu ve sportif sürüş dinamikleriyle öne çıkan Audi S8 modelinin özelliklerini, performansını ve teknolojilerini inceledik.

Teknoloji ve Konfor Bir Arada Sunuluyor

Audi S8 2021

Modern ve lüks bir iç yaşam alanına sahip olan Audi S8; teknolojik donanımlarıyla oldukça keyifli bir sürüş tecrübesi yaşatıyor. İleri seviye sürüş destek sistemleri ve konfor ekipmanları tüm yolcuların benzersiz bir yolculuk deneyimlemesi için tasarlanmış.

Standart A8 modellerinde bulunan tüm konfor donanımlarının yer aldığı S8 modelinde ekstra olarak sürücü odaklı donanımlar mevcut. 

Audi tarafından özel olarak geliştirilen elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar son derece konforlu bir oturma pozisyonu sunuyor. Farklı masaj seçenekleri bulunan koltuklar tüm yorguluğunuzu atmanızı ve rahatlamanızı sağlıyor. Tüm koltuklarda bulunan ısıtma ve soğutma özelliği farklı hava koşullarında yolcuların rahat etmesini sağlıyor. Bel, boyun ve yan desteği bulunan koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla farklı yol şartlarında üst seviyede konfor sunuyor.

iç mekan

Otomobilin arka yolcu bölümü için özel olarak sunulan konfor paketi konfor seviyesini başka bir boyuta taşıyor. Arka kol dayama üzerine konumlandırılmış kontrol ünitesi sayesinde arkada oturan yolcular otomobilin multimedya sistemini ve diğer donanımlarını kolayca kontrol edebiliyor. Isıtma özelliğine sahip arka kapı içleri ve arka kol dayama yolcuların temas edebileceği her alanın üst kalitede olduğunun en büyük göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Lazer teknolojisine sahip Matrix led farlar geniş bir görüş mesafesi sunuyor. Yüksek aydınlatma kapasitesine sahip led farlar ışık şiddetini karşı şeritten gelen araçlara göre otomatik olarak ayarlayıp diğer sürücüleri rahatsız etmeden yüksek görüş mesafesi oluşturuyor. Animasyonlu OLED arka farlar otomobilin oldukça teknolojik ve modern görünmesi sağlıyor.

A8

Adaptif süspansiyon sistemi yol durumunu analiz ederek süspansiyonun sertliğini otomatik olarak ayarlıyor. Farklı sürüş modlarına göre ayarlanabilen süspansiyon sistemi tüm zeminlerde üst seviyede konfor sunuyor.

Yaya ve nesne tanıma özelliği bulunan gece görüş sistemi sürücüyü anlık olarak uyararak olası kaza durumlarının önüne geçiyor. Aktif mesafe takip sistemi, yorgunluk tespit sistemi, şerit takip sistemi, acil durum fren ve manevra sistemi Audi S8 modelini çok daha güvenli hale getiriyor.

23 hoparlörden oluşan Bang & Olufsen 3D ses sitemi 1.920 Watt gücüyle benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 

Audi S8 Teknik Özellikleri 

563 PS güç ve 800 NM tork üreten 4.0 litre TFSI motora sahip olan Audi S8 quattro çekiş sistemi ve sekiz ileri tiptronic şanzıman ile birlikte geliyor. Yaklaşık 2220 kg ağırlığa sahip olan otomobil 0-100 hızlanmasını 3,5 saniyede tamamlıyor. Yüksek performansı ve güçlü yol tutuşu ile öne çıkan otomobil karma kullanımda ortalama 16 litre yakıt tüketiyor.

Audi S8 Fiyatı

Audi S8 fiyatları farklı donanım seçeneklerine göre 4.500.000 TL – 5.000.000 TL arasında değişmektedir.

İkinci El Audi S8 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here