Yeni Civic HB Böyle Gözükebilir!

Japon otomotiv devi Honda‘nın, gelecek yıl bahar aylarında tanıtılması beklenen modeli Yeni Honda Civic’in görselleri sızdırıldı. Görseller civicxi.com adlı bir site tarafından paylaşıldı. Açığa çıkan görsellerin, Yeni Honda Civic Hatchback’e ait patent belgelerinden alındığı söyleniyor. 11. jenerasyon Honda Civic Hatchback, güncel versiyonundan bir hayli farklı gözüküyor.

yeni honda civic

Yeni Honda Civic HB’nin Tasarımı Eskisi Kadar Sert Değil

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla yeni Civic Hatchback’in tasarımında sadeliğe gidilmiş. Güncel satışı bulunan modeldeki sert çizgiler ve karmaşık görüntüyü yeni modelde görmek pek mümkün değil. Sadeleşen tasarımda yumuşak geçişli çizgilerin olduğunu görüyoruz. Ön aydınlatma grubunda, tamponda, ızgarada ve kaput çizgilerinde oval tasarım detayları ön plana çıkıyor. Arka camın iniş açısı, yeni modele coupe görünümü kazandırmış. Bu tasarım sayesinde, selefi kadar olmasa da sportif bir duruş gösteriyor. Ön ve arka aydınlatma gruplarında LED kullanımı muhtemel gözüküyor. En dikkat çeken tasarım özelliklerinden biri ise arka aydınlatmada sağ ve sol farı birleştiren LED şerit. Ön kapılardan başlayarak arka kapıya doğru giden keskin çizgi ile de akıcı bir tasarım oluşturulduğunu söyleyebiliriz.

honda civic 2021

Mekanik/Teknik Detaylarına Ulaşıldı mı ?

Yeni Civic HB ile ilgili teknik verilere henüz ulaşılamadı. Ulaşılan patent belgelerinde yalnızca modele ait dış tasarım detaylarını görmek mümkün.

11. Jenerasyon Type R Kamuflajlı Olarak Görüntülenmişti!

Geçtiğimiz dönemde ağır bir kamuflaj altında gördüğümüz Type R görüntüleri, sızdırılan patent görsellerinin Yeni Civic Hatchback’e ait olması ihtimalini arttırıyor. 11. Jenerasyona Type R’ın kamuflajlı görsellerinde görülebilen tasarım detayları, Yeni Civic Hatchback’e ait tasarım detayları ile benzeşiyor.

Yeni Honda Civic Hatchback Ne Zaman Sunulacak?

Yeni Honda modeli, 2021 bahar ayı itibari ile üzerindeki örtüyü kaldıracak. Modelin 2022 yılı itibari ile satışa başlaması bekleniyor.

İkinci el Honda Civic ilanları

Honda Civic 1.6 I-VTEC Eco Elegance CVT İnceleme

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here