Honda HR-V e:HEV 2021

2021 Honda HR-V Yeni Teknolojisi İle Beğeniye Sunuldu!

Honda’nın crossover modeli HR-V baştan aşağı yenilendi. Lansmanı gerçekleştirilen modelin daha öncesinde kamuflajlı görüntülerine ve patent görüntülerine ulaşılmıştı. Özellikle patent belgelerinden alınan çizimler, tanıtılan HR-V ile bire bir aynı çıktı. Selefine nazaran bambaşka bir tasarıma sahip olan model, Honda tarafından geliştirilen yeni bir motor teknolojisini de üzerinde barındırıyor. İlk kez kullanılan bu teknoloji HR-V ile birlikte tanıtılmış oldu. Birçok noktada ilklere imza atan 2021 Honda HR-V, pazara oldukça iddialı bir giriş yapmış oldu.

e:HEV Teknolojisi 2021 Honda HR-V İle Geldi!

Honda tarafından yeni geliştirilen hibrit teknolojisi e:HEV, ilk kez markanın başarılı crossover’ı HR-V ile birlikte tanıtıldı. ”Yüksek güç üretimi” iddiasına sahip olan bu hibrit ünite, iki motorlu e: HEV güç-aktarma sistemi olarak geçiyor.

2021 Honda HR-V

Hem Coupe Hem En Geniş!

Coupe tasarımı ile dikkat çeken Honda’nın küçük SUV modeli, aynı zamanda sınıfında en geniş hacmi sunan model olarak karşımıza çıkıyor. Özgün ve sportif bir tasarıma sahip olan 2021 HR-V’nin konfor noktasında da iddialı olduğu söyleniyor. İç mekanda yoğun bir şekilde kullanılan yumuşak malzemeler, yeni HR-V’yi premium modellere yaklaştırmış. Sade bir konsol tasarımına sahip olan yeni model, yeterli bir multimedya ekranı ile sunuluyor. Ayrıca modelin en dikkat çekici detaylarından biri de ”Sihirli Koltuk Fonksiyonu” Hibrit motorun ve yakıt deposunun doğru konumlandırılması, koltukların tam olarak yatmasına ve düz bir zemin oluşmasına olanak sağlamış. Bu sayede yeni HR-V çok geniş bir bagaj hacmine sahip olabiliyor.

2021 Honda HR-V

Yeni Honda HR-V’nin 2021 yılı sonu itibariyle showroomlardaki yerini alması bekleniyor.

İkinci el satılık Honda HR-V ilanları

Honda Civic Type R Segmentinin Lideri Oldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here