Porsche Taycan Cross Turismo Wagon

Porsche Taycan Cross Turismo Wagon ‘un Prototipi Test Ediliyor!

Ürettiği ”hızlı” modeller ile tanınan Alman marka Porsche, ilk tam elektrikli otomobili olma özelliği taşıyan Taycan’a yeni bir versiyon ekliyor. İlk defa 2018 yılında konsept olarak tanıtılan bu yeni versiyonun üretim bandına geçmesine çok az kaldı. Porsche Taycan Cross Turismo Wagon ‘un boyutları ismi kadar uzun görünüyor.

Porsche Taycan Cross Turismo Wagon

Taycan’ın Becerikli Versiyonu: Porsche Taycan Cross Turismo Wagon

Aslında markanın station wagon karoserinde otomobiller üretmesine alışkın değiliz ancak Porsche bazı modellerine böyle versiyonlar eklemeyi de seviyor. Markanın ilk tam elektrikli otomobili olma özelliğini taşıyan Taycan, yeni bir versiyon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Motor, pil, şanzıman gibi teknik detayların standart Taycan modeli ile aynı olması beklenen bu versiyonda, tasarım noktasında birkaç fark var. Taycan’ın Cross Turismo Wagon’u yerden biraz daha yüksek olacak ve daha büyük bir iç hacim ile gelecek.

Porsche Taycan Cross Turismo Wagon

Ruhunda SUV var!

Testleri devam eden modelin SUV ruhunu taşıyor. Yerden yüksekliği ve sunduğu alan ile oldukça yetenekli görünen model, elektrikli trendini station wagon karosere taşıyacak gibi gözüküyor. Cross Turismo Wagon’un teknik özellikler noktasında çok fazla opsiyon sunması beklenmiyor. Yerden yüksekliği havalı süspansiyonlara yapılan işlemler ile gerçekleştirilmiş. Havalı süspansiyon kullanımı modelin konforunu arttıracağı gibi sportif sürüşüne de destek sağlayacaktır. Hemen hemen her station wagon otomobilde olduğu gibi Cross Turismo Wagon da geniş bir bagaj hacmi sunuyor. Bu da versiyonun en can alıcı özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca modelin sadece 4×4 çekiş sistemi ile sunulması bekleniyor. Bu noktada Panamera Sport Turismo’ya benzediğini söyleyebiliriz. Yeni versiyonun Taycan’ın mevcut teknik özelliklerini taşıması bekleniyor.

İkinci el satılık Porsche Taycan ilanları

Porsche Taycan Turbo S İç Mekan Hız Rekorunu Kırdı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here