Ana Sayfa Genel Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye’de!

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye’de!

3047
0

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Artık Daha Teknolojik!

Otomobil üreticileri farklı türdeki müşteriler için farklı özelliklerde otomobiller üretiyorlar. Bazı otomobiller premium segmentte yer alarak yüksek gelir seviyesinde bulunan müşterileri hedef alırken, bazı markalar ise orta-düşük gelir seviyesindeki müşterileri odak noktasına alarak fiyat/performans odaklı otomobiller üretiyorlar. Renault bünyesinde bulunan Dacia da bu markalardan biri. Yıllardır ”hemen hemen herkesin” ulaşabileceği otomobiller üreten marka, uygun fiyatlı modelleriyle her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi ise markanın B segmentindeki başarılı temsilcisi Sandero ve B-SUV segmentindeki Sandero Stepway yenilendi. Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway artık eskisinden daha da iddialı!

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway

 

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway Farklı Tasarımları İle Dikkat Çekiyorlar!

Dacia Sandero ve Sandero Stepway’in geçtiğimiz aylarda lansmanı gerçekleştirilmişti. Eski jenerasyonları ile Türkiye’de başarılı satış rakamlarını yakalamayı bilen modeller, son jenerasyonları ile de hızlı bir şekilde showroomlardaki yerlerini aldılar. Türkiye’de satışı yeni başlayan iki model birçok yenilikle geldi. Tasarım noktasında Dacia’nın yeni tasarım diline uygun ön yüzü görmekteyiz. LED farlarda bulunan Y harfi bu tasarım dilinin en belirgin göstergesi. Arka tasarımın ise modellerin selefleri ile oldukça benzer. Gövde rengi seçeneği olarak 7 farklı renk tercih edilebiliyor. Bu da fiyat/performans otomobili olarak görünmesine rağmen Sandero’nun oldukça kişiselleştirilebilir bir model olduğunu gösteriyor. Teknolojik özellikler bakımından da oldukça yol kat edilmiş. Dacia’da bir ilk olma özelliğini taşıyan 8 inçlik multimedya ekranı bunlardan en dikkat çekeni. Genel hatlarıyla yeni Sandero ve yüksek versiyonu olan Stepway, oldukça gelişme kat eden iki model olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway

”Sandero ailesinde konfor, güvenlik ve teknoloji özellikleri de artırıldı.”

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yeni modeller ile ilgili yaptığı açıklamada; Yeni tasarımıyla daha dinamik ve modern bir görünüm kazanan Sandero ailesinde konfor, güvenlik ve teknoloji özellikleri de artırıldı. Renault Grubu’nun bilgi birikiminden yararlanarak CMF-B platformunda üretilen modeller,  X-tronic şanzıman, elektrikli açılır cam tavan ve kablosuz Apple CarPlay gibi bir çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Yeni Sandero ailesiyle Dacia olarak yeni bir segmentte de yer alacağız. Yeni Sandero B-HB segmentinde de rekabet etmeye devam ederken, Yeni Sandero Stepway ile artık B-SUV segmentinde de söz sahibi olacağız. SUV ruhunu artık daha da fazla hissettiren Yeni Sandero Stepway’in bu segmentin en önemli oyuncularından biri olmasını hedefliyoruz. ifadelerini kullandı.

Yeni Dacia Sandero ve Sandero Stepway

İkinci el satılık Dacia Sandero ilanları

Dacia Duster En Uygun Suv!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here