toyota güvenli sürüş projesi

Toyota ‘nın Güvenli Sürüş Projesi Ödüle Layık Görüldü!

Sürüş güvenliği trafikte büyük önem arz ediyor. Küresel çapta her yıl gerçekleşen sayısız trafik kazasında birçok kişi hayatını kaybediyor. Japon otomotiv devi Toyota ise bu konuda yıllardan beri süre gelen başarılı faaliyetleri ile dikkat çekici otomobil üreticilerinden biri olmayı başardı. Markanın teknolojiyi merkezine alarak geliştirdiği modeller, küresel çapta oldukça fazla rağbet görüyorlar. Toyota ”sürüş güvenliği” noktasında da oldukça duyarlı davranan markalardan biri. Japon devinin ”güvenlik” ile ilgili geliştirdiği son proje de bunu doğrular nitelikteydi. Toyota ve Yandex tarafından geliştirilen ” Güvenli Sürüş Projesi ” ödüle layık görüldü.

toyota güvenli sürüş projesi

Büyük Ödül MarTech’ten Geldi!

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen MarTech Awards kapsamında markalar, pazarlama noktasında faydalanılan teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımları ile değerlendiriliyorlar. Yapılan oylamalar sonucunda Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. , “Toyota Yandex Navi App Güvenli Sürüş Projesi” ile ”Otomotiv Sektöründe En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorisinde ödüle layık görüldü.

toyota güvenli sürüş projesi

Toyota’nın sadece Türkiye’de değil tüm dünyada başlattığı proje, trafik kazalarını önleme konusunda Yandex Navigasyon işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında sürücülerden güvenli sürüş ve trafik kurallarına dikkatle uymaları bekleniyor. Bu sayede sürücülerin trafik kurallarına uyması sağlanıyor. Toyota ”Güvenli Sürüş Projesi” ile Türkiye’de büyük bir sorun teşkil eden sürücü kaynaklı trafik kazalarını minimuma indirmeyi amaçladı.

İkinci el sahibinden satılık Toyota modelleri

Japonya’daki Depremden Sonra Toyota Üretimi Durdurdu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here