Dacia Duster 2023 modelini tanıttı. Firmanın değişiklik yaptığı logo ile gelecek SUV modeli ilginç detayları bünyesinde barındırıyor.

Aracın boyutlarının artması ile beraber Dacia’nın bu modeli İngiltere pazarında ticari araç kategorisinde satışı gerçekleşecek.

Dacia Duster 2023 Tasarımı

Ön kısımda Dacia’nın yeni logosunun tasarımı yeni bir ızgara tasarımını da beraberinde getirmiş. Ön taraftaki farların tasarımı ise önceki model ile aynı kalmış durumda.

Bunun yanı sıra Dacia’nın yeni logosunu arka panelde, direksiyon simidinde ve dört jantın ortasında görebiliyoruz.

Daci Duster 2023

İngiltere pazarında Dacia Commercial adıyla iki farklı donanım paketiyle beraber satılacak. Bu donanım paketlerinin ismi Essential ve Expression olacak. Essential modelinde LED gündüz sürüş farları, gövde rengi tamponlar yer alacak. Bunun yanı sıra siyah renkte tavan çubukları, 16 inç çelik jantlar, klima ve elektrikli ön camlar olacak.

Dacia Duster 2023

Expression isimli donanım paketinde ise ön sis lambaları, park kamerası, yokuştan iniş kontrolü, dört çekişli modellerde diferansiyel kilidi ve 16 inç alaşım jantlara bulunmakta.

Dacia Duster Motor Performansı

Dacia Duster’in 90 beygir gücü ile 150 beygir gücü arasında değişen turbo şarjlı benzinli ve dizel motorlara sahip farklı versiyonları bulunacak. Altı ileri manuel şanzıman standart. Ayrıca opsiyonel olarak altı ileri çift kavramalı otomatik şanzıman da bulunuyor.

Bunun yanı sıra kullanıcıların tercihine göre iki veya dört tekerlekten çekişli versiyonları da yer alacak.

Dacia Duster İç Tasarımı

Birleşik Krallıkta N1 ticari araç olarak olarak piyasada olacak. İç mekan tasarımı da bu yüzden tamamen değişti.

Dacia Duster 2023

Arka koltuklar ile öndeki koltuklar ticari amaçla kullanmak isteyenler için ayrıca bir ızgara ile ayrılabiliyor. Ayrıca arka koltuklar tamamen yatarak daha geniş bir hacim imkanı sağlıyor.

Dacia Duster 2023

1.623 litre bagaj hacmi olan Dacia bunun yanı sıra 503 kg’a kadar yük taşıma kapasitesine de sahip.

Dacia Duster’ın Fiyatı

İngiltere’de gerçekleşen etkinlikte Dacia’nın bu yeni versiyonunun fiyatı KDV hariç 13.995 Sterlin’den başlayacak. Sipariş verilen araçların teslimatları ise 2022 yılının son çeyreğinde kullanıcılara teslim edilecek.

Bunun yanı sıra aracın şu an için Türkiye’ye ne zaman geleceği ve Türkiye’deki satış fiyatı ile ilgili resmi açıklama ise gelmedi.

Sıfır KM Dacia Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here