Seat el-Born ile Tanışın!

0
7150

Seat el-Born 2019 hakkında bilgi mi arıyorsunuz? 2019 Seat elektrikli modeli el-Born nasıl bir otomobil? Seat el-Born Türkiye pazarına gelecek mi? Seat el-Born fiyatı ve özellikleri nasıl?

Seat el-Born

Seat el-Born ile tanışın. Seat 2019 model araç listesine bomba gibi düşen el-Born, Arap Baharına bir gönderme mi? Yoksa İspanya’daki Endülüs- Arap köklerine mi dokunuyor? İspanyol ateşinin Arap yüzü olarak da akıllarda kalan Seat el-Born hakkında markadan gelen haberler şöyle…

Seat el-Born ile Tanışın!

Elektrikli arabalar dünya piyasasında yer edinmeye başlarken Seat el-born ile piyasaya giriş yaptı.

Elektrikli otomobil pazarında Seat el-born konseptiyle aileleri hedeflemekte. Tasarımı ile çok iddalı ve dikkat çeken model lansman rengi kırmızıyla epeyce ilgilleri üzerine çekecek.  Seat el-born hakkında yapılan açıklamalara göre araç, tek şarjla 420km yol yapabiliyor. Bu da menzilinin oldukça iyi olduğunu göstermekte.

Seat el-Born Hakkında

2019 VW ID modelinin eşi olarak geçmekte.2020 yılında piyasaya çıkması beklenen araç Almanya’da Zwickau fabrikasında üretilecek.

100kw DC sarj sistemine sahip SEAT el-Born 47 dakikalık şarj ile yüzde 80 gibi doluluk oranına ulaşabiliyor.

Sportif tasarıma sahip araç tamamen elektrikli olması sebebiyle hava akımının soğutmasına ihtiyacı olmadığı için boşluk minimize edilmiş ve sürtünme konusunda avantaj sağlamakta.bu tamponlar yeni nesil elektrikli araçlarda sıklıkla kullanılmakta.

Seat el-born’un içi nasıl?

Seat el-born dış tasarımı kadar iç tasarımı da dikkat çekmekte. Aile arabası tarzı olmasına rağmen sportif bir iç tasarımı bulunan el-Born, 10 inç ekrana dijital sürücü göstergesi ve kırmızı dikişlerle sprotif bir hava kazandırılan direksiyonu, sürücüsünün konforu için tamamen saran koltuklara sahip. Şimdilik konsept olan araç, epeyce dikkat çekecek gibi görünüyor. 

Düşünsenize hem elektrikli bir araba hem aile arabası hem de performanslı…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here