Aile sahibi olmak öyle kolay değil, aileniz için her şeyin en iyisini seçmeniz önemli. Konu araba almak olunca da ister sıfır km bir araba almak üzere olun ister ikinci el bir araba tercih ediyor olun, mutlaka güvenlik testleri yapılmış, güvenli aile arabalarına yönelin. Peki, 2017’nin en güvenli aile arabaları hangileri?

Euro NCAP güvenlik açısından 2017 yılının aile arabalarını değerlendirdi. 2017 Euro NCAP aile arabası derecelendirmesi detayları şöyle:

Euro NCAP Çarpışma Testi Sonuçlarına Göre En Güvenli Aile Arabaları Hangileri?

Euro NCAP 2017 aile aracı değerlendirmesi pek de şaşırtıcı değil. Aralarında Avrupa marka arabaların yoğun olduğu bir liste söz konusu.

Euro NCAP 2017 model aile arabası değerlendirmesinde üç araç beş yıldız alarak dikkat çekti. Opel’in yenilenen İnsignia modeli, Volkswagen Arteon ve 2017 model Hyundai i30 Euro NCAP’ten beş yıldız alan üç araç.

2017 Model Opel İnsignia Euro NCAP’te

Opel’in İnsignia modeli, geçtiğimiz yıllarda ülkemizde istediği başarıyı yakalayamamıştı. Özellikle yakıt optimizasyonu konusunda Türk tüketiciyi güldüremeyen Opel İnsignia 2017 yılına çok daha ekonomik bir tarzla girdi. Yenilenen İnsignia modelini daha önce arabam.com Test Sürüşü İçerikleri sayfasında tüm teknik, tasarım ve donanım detaylarıyla tanıtmıştık. Dilerseniz bu yazıyı da okuyarak araç hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Elbette yeni bir İnsignia sahibi olmak üzere arabam.com ilanlarını Opel İnsignia şeklinde de süzebilirsiniz.

Peki, 2017 model Opel İnsignia çarpışma testlerinden geçti mi?

2017 Model Opel İnsignia Euro NCAP çarpışma testinden standart güvenlik donanımıyla 5 yıldız aldı. Araç, sürücü güvenliğinde %93, çocuk güvenliğinde %85, yaya güvenliğinde %78 başarılı bulundu.

2017 Model Volkswagen Arteon Euro NCAP’te

Volkswagen’in Arteon modeli, son derece konforlu bir sedan olarak dikkat çekiyor. Aracın hem teknik özellikleri, hem tasarımı hem de donanım detayları onu konforlu ve çekici kılıyor. Bunlara ek olarak Volkswagen Arteon da Euro NCAP çarpışma testi sonuçlarından oldukça iyi puan alanlar arasında. Eğer Volkswagen Arteon sizin de dikkatinizi çekiyorsa arabam.com sıfır km kategorisinde Volkswagen Arteon ilanlarını süzerek inceleyebilirsiniz. Ayrıca Volkswagen Arteon hakkında hazırladığımız habere göz gezdirerek araç hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

2017 Model Hyundai i30 Euro NCAP

Yine beş yıldızı toplayan oldukça konforlu da bir aile aracı da Hyundai i30. Hyundai markasının çok sevilen i30 modeli, beş yıldız alan aile arabalarından biri. Hyundai i30 hakkında daha detaylı bilgi için arabam.com Test Sürüşü İçerikleri Hyundai i30 içeriğini okuyabilirsiniz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here