Volkswagen 2018 Model Arteon Fiyatı ve Özellikleri

36
11905

Merakla beklenen sedan modeli Volkswagen 2018 Model Arteon fiyatı ve özellikleri satışa sunuluyor…

Volkswagen 2018 model Arteon özellikleri nasıl olacak, fiyatı belli mi, yeni Arteon ne zaman gelecek derken tüm detaylarıyla piyasaya çıktı bile…Gerçek bir Volkswagen tutkunu ya da sedan araç kullanıcısıysanız bu otomobil sizi çok etkileyecek, diyebiliriz.

Yeni Arteon, Volkswagen Sahiplerini Çok Sevindirecek!

Yeni Arteon, Volkswagen Sahiplerini Çok Sevindirecek!

Aerodinamik bir tasarım anlayışını sedan bir otomobilde bu kadar net hissetmek çok keyifli. Adeta küçük bir aracın kompaktlığını geniş geniş yaşamanızı sağlamış Volkswagen mühendisleri. Tasarımcıların da hakkını vermek gerek ki, araç gerçek bir şehirli şıklığına sahip. Ayakları yere sağlam basan modern bir şehir beyefendisi sanki.

Volkswagen 2018 Model Arteon Bayilerde Satışa Sunuldu Bile…

Markanın merakla beklenen aracı Arteon Türkiye’de satışa sunuldu. Bir coupe aracın sürüş keyfiyle sedanın konforunu bir arada sunabilen Arteon şimdiden büyük ilgi görüyor. Arteon’un tasarımında akıcı çizgiler kullanılarak konfor algısı yaratılmış. Ancak aracın içi de zaten konfor odaklı pek çok detayla dolu. Türk araç kullanıcısının tabirliyle yeni Arteon ‘dolu bir araç‘.

Volkswagen 2018 Model Arteon Bayilerde Satışa Sunuldu Bile...

Gelelim tasarım detaylarına… Öncelikle dış görünüm akıp giden bir sedan havasında. 2.837 mm aks mesafesi, çerçevesiz yan camlar onu çok ama çok ferah kılıyor.

Araç, Elegance ve R-Line şeklinde iki farklı Tasarım&Donanım yapısıyla sunuluyor. Elegance modeli daha ağırbaşlıyken R-Line biraz daha sportif hatlara sahip. Alüminyum alaşımlı jantlar ve ayna ise her iki modelde de sahip ancak keskin çizgileri vurguluyor.

2018 Arteon’un Donanım Özellikleri

2018 model Volkswagen araçlar içinde belki de en çok dikkat çekeni Arteon. Araç Passat modeli üzerinden geliştirildi. Ancak Volkswagen CC’nin yerini alması planlandı. Benzinli ve dizel motor seçeneği olan Arteon, yedi ileri DSC çift kavramalı debriyaja sahip.

İç mekanda Head-Up ekran ile dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Ayrıca 9.2 inç ekrana sahip bir Discover Pro bilgi eğlence ekranı da sunuluyor.

Güvenlik detaylarını asla es geçmeyen Volkswagen yeni Arteon’da Acil Yardım sistemini geliştirmiş görünüyor. Sürücünün yetersiz kaldığı durumlarda devreye giren sistem, son derece başarılı. Gerekli durumlarda aracı durduran ve en yakın yan şeride yönlendiren sistem güvenlik konusunu önemseyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Güvenli sürüş için en önemli detaylardan biri kesinlikle aydınlatma sistemidir. Yolu ve ileri mesafeyi başarılı bir biçimde aydınlatmayı hedefleyen LED farlar ile GPS ekipmanı daha net bir görüş sağlıyor.

Volkswagen 2018 Model Arteon Fiyat Listesi

2018 Model Arteon’un fiyatı ne olacak soruları sorulmaya başlamıştı ki, cevap geldi: Markanın ürettiği en şık ve en donanımlı sedan araçlar arasında kabul edilen Arteon’un fiyat listesi de belirlendi.

2018 model Arteon 2.0 TDI SCR 150 PS DSG Elegance, 500 bin Tl’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yeni Arteon Elegance’nin fiyatı 278 bin civarında seyrederken onun 2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG versiyonu 309 bin Tl ile satışa sunuluyor. Yeni Arteon R-Line fiyatı da (2.0 TDI SCR 240 PS 4M DSG) 309 bin’den başlıyor.

Volkswagen 2018 Model Arteon Renk Seçenekleri

Volkswagen Arteon Renk Seçenekleri

Arteon’un hangi renkleri var, diyorsanız: Opak beyaz, Uranüs grisi, gümüş metalik, tuframerik sarısı metalik, derin siyah sedefli, oryix beyazı sedefli şeklinde sunuluyor.

Volkswagen Arteon Videosu

Hayalinizde Volkswagen marka bir araç sahibi olmak varsa arabam.com ikinci el ilanlarını ya da sıfır kilometre araç ilanlarını Volkswagen markasına odaklanacak şekilde kolayca süzebilirsiniz. Eğer almak istediğiniz Volkswagen hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız arabam.com Volkswagen test sürüşü içeriklerini inceleyebilirsiniz.

İkinci El Volkswagen Arteon Fiyatları

36 YORUMLAR

  1. yeni bmw 5 serisinin yakınına fiyatlamış kendini, kalite olarak hiç bir zaman yaklaşamayacak olmasına rağmen. dogustan da böyle bir kendini bilmezlik beklenirdi zaten. alacak olan varsa bu fiyata Allah akıl fikir versin diyelim.

  2. Bu parayı bu arabaya vermek yerine mercedes e yada bmv ye vermek bence daha doğru hatta Passat i bile turkiye pazarında pahalı buluyorum.

  3. Araba fiyatları Türkiyede oldum olası pahalı.Halkın alım gücü düşük.Bu yüzden yollarda 30 yaşında araba görmek zor değil.Bütün birikimimiz ev ve arabaya gidiyor….

  4. Ya baya abartmislar hep bizim guneydogu vw binip fiyatlari yukseltiyorlar ya dusurun biraz ki alalim bizde 309 bin cok pahali ona bu parayi verecegime porshe binerim daha iyi

  5. Araba şekil ve donanım açışından wv kendisini baya geliştirmiş bu güzel bi haber gel gelelimki fiyat konusuna hiç tutturamamış

  6. Bu ne kardeşim yaaa..bu milleti ne zannediyor bunlar…o paraya alınacak 2 marka var başka tanımam
    WW ne zannedio kendini yada milleti

  7. Arkadaşlar tmm haklısınız 300 bın tl ler bu arabaya verilmezde zaten suan bile passatın hıglıne model 200 bın tl ye yakın galeri işi yapıyorum peynir ekmek gibi satılıyor alıyor kardeşim millet istedigniz kadar etmez diyin ama ediyor işte suan bi benzınlı hondanın sıfırı olmuş 130 bin bmv nın 5.20 d olmus sıfırı 480-500 bin yani yine alan alır hatta görürsünz cokta iyi tutar bu araba

  8. BMV MERCEDES BU PARAYI EDİYORSA BU VW DE EDER SONUÇTA ÜRETİCİ AYNI ÜLKE PARÇA AYNI FABRİKA MÜHENDİSLER FARKLI BU ARABA İYİ TUTAR 520 DENDE E 200 DE DAHA ÇEKİCİ REKLAMI TAM İZLEYİN

  9. Tabiki bende Almam..wosvagenin araçları neden çok pahalı onuda anlamış degilim.500.binliralık arabayada binen 30 liralık arabayada binen bence yol durumundan aynı katagoride.nedeni.türkiyenin her yerinde müthiş trafik..O ARACA KULLANIRKEN HAKKIMI NASIL İSTİYECEGİM..YOL YOK.PARASIDA GERÇEKTEN ÇOK..

  10. Memleket VW.tutuyor mercedes ve Bmv ye göre parça ve bakım ucuz 5 kasa Bmv 430 bin bu araç 300 bin normal hem de 240 beygir en az Passat kadar satar

  11. Bu fiyata çok daha kaliteli ve daha iyi marka araç lar varken satılır
    Sa alanlar araç almaktan anlamayanlar dir bmw Audi mercedes Jaguar Lexus gibi markaları bir incelesin ler

  12. Ülkede mtv yani motorlu taşıtlar vergisi dediğimiz yılda iki defa ödenen ve vergi kisvesi altında yapılan hırsızlık %50ydi yani aldığınız araç 100bin tl ise 50 bin tlsi vergiye gidiyor. Son bi haftada gelen % 40 lık bi zam bu mtv oranını % 65-70 lere çıkardı. Yani bu demek oluyor ki 310 bin tl fiyat biçilen bi aracın 217 bin tlsi vergiye gidiyor çok abartılı ironik bi rakam cebi boşaltmaya devam bu araç bu parayı haketmiyor ki mtv yi çıkarırsak araç 93bin tl ye düşüyor ya hesabım yanlış yada ülkede kocaman bi yanlış dönüyor

  13. ulen onceden bayiye gidince iyi kötü bi araba alma şansı vardı milletin bu nedir be en kötüsünden en iyi markasına hepsinin fiyatı uçmuş bi düzenleme gelmezse ortalık harap ÖTV denen zıkkımı bu ülkenin yakasından düşmeli artık

  14. Araç teknik bakımdan çok güzel, rahat ve güvenli sürüş özelliği, tasarımı, donanımı takdire şayan lakin herkes gibi ben de fiyatını fazla buldum.

  15. Güzel araba… Ancak bu paraya Mercedes, BMW’ye yönelinir. Bir de 300.000 TL.’yi çerez gibi harcayanlar var. Fukara yorumcular Toros’a binerim dese de gerçeğin öyle olmadığını bilirler. İyi araba Arteon…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here