Performanslı SW: Volkswagen Passat R-Line Estate

0
8990

Volkswagen Passat R-Line Estate ile marka yeni bir stationwagon kategorisi yaratıyor. SW severlere oldukça keyifli bir haber veren VW, SW Passat ile dikkatleri üzerine çekecek. Başka bir deyişle 2019 VW Passat almayı düşünenler için SW seçeneği de olacak.

Sıfır km Volkswagen Passat fiyat listesi için buraya tıklayın!

VW Passat 2019 ve SW Passat!

Volkswagen sürpriz bir duyuru yaparak limitli adette üreteceği Passat R-Line Estate modelini tanıttı.

Yeni Passat sedan haberimiz için buraya tıklayın!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, hem konfor hem de performans özellikleri çok sevilen Passat’ın stationwagon seçeneğine de sunacak. Performans isteyen ve station wagon sevenler için ayrıcalıklı bir araç olacağı ve 2 bin adet üretilecek olması kıymetini arttırıyor. Gelelim yeni SW Passat’ın özelliklerine

Yeni SW Passat Özellikleri Nasıl?

2 litre dört silindir 233 beygir güç üreten turbo dizel ya da 2 litre 264 beygir güç üreten turbo benzinli şeklinde iki farklı motor seçeneği var.

Yedi ileri çift kavramalı DSG şanzımana sahip olacak araç 4MOTION dört çeker sistemi üzerine inşa ediliyor.

Volkswagen Passat R-line Estate Tasarım Özellikleri Nasıl?

Volkswagen Passat R-line Estate 19 inç jantlarıyla sportif ve dikkat çekici bir görünüme sahip. Aracın tek renk seçeneği gri ile satışa sunulması planlanlanıyor. Dışardan bakışta klasik bir station wagon olmayan Passat R-Line Estate  gri içine işlenmiş siyah gövde detayları ile fark yaratacak gibi.

VW Passat 2019 SW İçi Nasıl?

Passatın içinde ortam aydınlatma ışığı farklı ruh hallerine göre ayarlanabiliyor. 9,2 inç boyutunda multimedya ekranı da SW bir araç için önemli bir detay. Yeni Passat SW içinde kullanılan koltuklar da oldukça konforlu. Koltuk döşemesi, kumaş kalitesi ve dikişleri ile ısıtma, soğutma gibi detaylar, konfor odaklı.

2019 Passat SW Sürüş Özellikleri

Yarı otonom sürüş teknolojisi olan Travel Asist teknolojisiyle 210km/s hıza kadar kendi kendine yol alabilme ve de aracın yeni sistem otomatik park ve güvenlik sisteminde sahip olduğunu belirtiyorlar.

Passat 2019 SW Modeli Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Volkswagen Passat R-Line Estate 2019 modeli, yılının ikinci yarısında büyük olasılıkla da mayıs ayında piyasaya girecek. Limitli üretim, farklı yapı ve özellikleriyle birlikte SW 2019 Passat fiyatının da sınıfından bir parça daha yüksek olması bekleniyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here