Prime’den Arabalı Sinema Gecesi Devam Ediyor

4
2302

Haziran ayı boyunca birçok kişi tarafında ilgiyle takip edilen Prime ile Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri yeni filmlerle Temmuz ayında da devam edecek.

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Prime’nin, her yıl büyük bir coşkuyla hazırladığı Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri, Haziran ayında başlamıştı. Ancak kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerine Temmuz ayında yeni filmlerle devam edecek.

Türk Filmlerinin Unutulmaz Otomobilleri

Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri, bu yıl Koronavirüs salgınından dolayı sosyal mesafe kurallarına uymak için kullanıcılarıyla arabalı sinema konseptiyle buluştu.

Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri, boğaz kıyısındaki Ortaköy Açık İSPARK da olacak. 9 ile 18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Etkinliğin ilk günü Bir Şans Daha filmiyle başlayacak.

Gösterim Tarihi Film
9 Temmuz Bir Şans Daha
11 Temmuz Rafadan Tayfa
16 Temmuz Bayi Toplantısı
18 Temmuz Avanslar İş Başında

Türk Telekom Prime kullanıcıları, Arabalı Sinema Gecesi etkinliklerine ücretsiz katılım sağlayabilirler.

Devrim Arabaları Filmini İzlemeyen Var mı?

Etkinliğe Katılmak İsteyen Türk Telekom Prime Müşteriler Ne Yapmalıdır?

  • Türk Telekom Prime müşterilerinin, filme giriş sağlamak için Türk Telekom Prime mobil uygulaması üzerinden veya cep telefonundan PRIME ACIKHAVA boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek kod alması ve gelen şifreyi cep telefon numaraları ile birlikte alanda bulunan yetkiliye iletmeleri gerekmektedir.
  • Kampanyadan, Prime Mobil ve Evde İnternet tarifelerindeki tüm aktif aboneler faydalanabilir.
  • Ön rezervasyon yapılmalıdır.
  • Patlamış mısır ve içecek ücretsiz.

Netflix’de izleyebileceğiniz araba konulu 5 filmi sizin için araştırdık. Araba konulu Netflix programları için hazırladığımız listeyi de incelemeyi unutmayın! Keyifli seyirler.

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here