Motosiklet Severlerin İzlemesi Gereken 5 Netflix Filmi

0
9676
Motosiklet Severlerin İzlemesi Gereken 5 Netfix Filmi

Netflix film ve dizi platformlarının öncülerinden; her tarzda dizi, film ve belgesellere sahip, sadece Türkiye`de 4 milyon üzeri aboneye sahip bir platform. Netflix`te kendi tarzınıza dair içerikleri bulmak oldukça kolay ancak onca içerik içerisinde Motosiklet severlerin izlemesi gereken 5 Netflix filmi gözünüzden kaçmış olabilir. Boş zamanlarınızda mutlaka bu filmleri izlemelisiniz.

5SGT. Will Gardner

The SGT Will Gardner, sıradan bir motosiklet sürücüsünün hayatını anlatmaktadır. Bir adamın eşi ve oğlunu bulmak için şehir şehir dolaşmaktadır. Filmden asıl çıkarmamız gereken konu ise Irak savaşından dönen gazilerin, yeniden normal hayatlarına dönmekte yaşadıkları zorlukları anlatmaktadır. Ocak 2019’da yayınlanmıştır. “Motosiklet Severlerin İzlemesi Gereken 5 Netfix Filmi” adlı içeriğimizde motosiklet ruhunu, en çok SGT. Will Gardner adlı filmde yaşayacaksınız.

4Deuces

Deuces bir suç filmidir. Aksiyonun ve adrenalinin bol olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Meagen Good, Lance Gross ve Larenz Tate gibi ünlü oyunculara rol verilmiştir. İki ana karakterin olduğu Deuces’te gizli ajan Jason ve müdürü Stephen Dhesen Brooks’un başlarından geçen olayları anlatmaktır. Deuces inanılmaz bir olay örgüsüne sahiptir. Jason’ın karmaşık ve dramatik hayatını izlerken drama, aşk ve aksiyonu sonuna kadar hissedecektesiniz.

3Burnout

Eğer motosiklet filmlerinde aksiyon ve dramayı seviyorsanız, bu film tam olarak size hitap etmektedir. 2019 yılında yayınlanan Burnout, Yann Gozlan’ın yönetmeliğinde çekilmiştir. Francoa Civil, Manon Azem ve Oliver Rabourdin ana karakterlerdir. Tony adında bir gencin kendisini motosiklet hayatına adaması anlatılmaktadır. Tony’nin en büyük hayali profesyonel bir sürücü olmaktır. Fakat annesi Fransa da yer altı suçlularına karışınca işler tamamen değişir. Tony uyuşturucu baronlarıyla uğraşırken motosiklet yarışlarına da katılmaya çalışır. Aile dramını ve genç bir çocuğun, hayallerine giderken yaşadığı zorlukları mutlaka izlemelisiniz.

2Hitting The Appex

Profesyonel motosiklet yarışçılarının yaşadıklarını anlatan ve kesinlikle izlenmesi gereken bir motosiklet belgeselidir. Yarışların arkasında yatan problemleri, yarışçıların problemlerini, aralarında geçen mücadeleleri, tartışmaları ve şampiyon olabilmek için neleri feda ettiklerini anlatmaktadır. Mark Neale tarafından yazılıp, yayınlanmıştır. Belgeselin başarılı olmasının en büyük sebebi; motosiklet yarışçıları gerçek hayatlarını, bütün doğallığıyla anlatıp, göstermişlerdir. Bu belgeselde Jorge Lorenzo, Marc Marquez, Jose Manuel Lorenzo ve birçok profesyonel motosiklet yarışçısı oynamıştır. 2015 yılında vizyona girmiştir.

1Unchained: The Untold Story of Freestlye Motocross Stuntmen

Cesur olmak ne demektir? Sorusunun cevabını bu belgeselden öğrenebilirsiniz. Brian Deegan, Josh Brolin ve  Seth Enslow gibi motosiklet yarışçıları yer almıştır. Başlarından geçen olayları, hayat hikayelerini mutlaka izleyip, öğrenmelisiniz. “Motosiklet Severlerin İzlemesi Gereken 5 Netfix Filmi” içerikleri sadece motosikletleri anlatmamaktadır. Bu filmlerde insanların hayatlarını, yaşadıkları zorlukları, neşesini ve ilham verici özelliklerini rahatlıklar öğrenebilirsiniz.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here