Jason Statham’ın Filmlerindeki Araçlar

0
7536

Jason Statham’ın Filmlerindeki Araçlar! Jason Statham’ın arabalara olan tutkusu, rol aldığı filmlere de yansımaktadır. Filmlerinde genellikle agresif ve adrenalin sahnelerine şahit olmaktayız. Bu sahneler, araç modellerine de yansımaktadır.

1McLaren 720S

Hızlı ve Öfkeli film serisinin sonuncusunda McLaren 720S, kullanılmıştır. Jason Statham, film sahnelerinden etkilenmiş olacak ki filmden sonra  McLaren 720S Spider almıştır.

2Lamborghini Aventador

Hızlı ve Öfkeli 7 filminde karşımıza çıkmaktadır. 700 beygir gücündeki canavar, 0’dan 100’e sadece 3 saniyede ulaşmaktadır. Ayrıca son hızı 350 km/s’dir.

31998 BMW 750iL

Özellikle eski BMW araçları daha çok seven biri olarak, 750 İL model aracı Taşıyıcı filminde gördüğüm zaman filme karşı ön yargılarım yıkılmıştır. Film için 3 adet BMW 750 İL satın alınmıştır. 2 tanesi çekimler sırasında perte çıkarılmıştır.

42005 Audi A8

Taşıyıcı 2 filminde, başrolün kullandığı araçtır. Filmde kullanılan araç 6.0 litre, 450 beygir ve v12 motordan oluşuyordu. Toplumların algısında oluşan Audi A8’in güvenli ve hantal araç algısı, bu filmdeki rolünden sonra yıkılmıştır.

52008 Audi A8

Taşıyıcı 3 çekimleri için tekrardan Audi ile anlaşma yapılmıştır. Karşımıza yeniden A8 serisi çıkmaktadır.

6Mini Cooper

Jason Statham’ın Filmlerindeki Araçlar listesinin sonuncu aracı Mini Cooper’dır. İtalyan İşi, bu İngiliz arabalarının kapsamlı görüntülerini içeren bir Amerikan soygun filmidir. Hatta bazı insanlar tarafından sadece Mini Cooper reklam filmine benzediği için eleştiri yağmuruna tutulmuştur. Başarılı oyuncu, bu araca hakim olabilmek için F1 pilotu Damon Hill’den sürüş dersleri almıştır. Jason Statham’ın çoğu sahnede dublör kullanmadığı söylenmektedir. 

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here