Amazon Prime Video Araba Konulu Filmler

0
2270

Amazon Prime Video araba konulu filmler / diziler / belgeseller.

Her şeyden önce, Tam Kapanma döneminde zaman geçirmek yeni fikirler mi arıyorsunuz? Diğer taraftan , Otomobil konulu Amazon Prime Video araba konulu filmler diziler belgeseller programları seçimlerimizi keşfedin.

Öncelikle, Türkiye’yi  etkileyen koronavirüs salgını dolayısıyla bu uzun Tam Kapanma; döneminde sıkılsak da dışarı çıkmak istesek de bir yolunu bulup EVDEKAL’maya devam edeceğiz.

Bununla birlikte , kütüphanedeki tüm kitapları okuduktan, tüm zeka oyunlarını bitirdikten, hatta eski fotoğrafları kronolojik sıraya koymaya başladıktan sonra ; bir şekilde bir şeyler izleme isteği geliyor. Diğer yandan, özellikle sosyalleşmek  için ; evden kaçmak imkansız olduğu için eski televizyon kanalları eski filmleri yeniden oynatmaya başladıysa, dijital platformların sunduğu program çeşitliliği çok daha mantıklı ve çekici geliyor . Ancak , dipsiz menülerde kaybolmadığınız sürece aradığınız filmi bulmak çok zordur.

Şimdilik, çeşitlilik ödülü farklı bir kanalda bulunsa da  Amazo Prime Video hizmeti aracılığıyla , genellikle orijinal olan bazı programlar da sunar. Amazon Prime araba konulu filmler diziler belgeseller sizler için arabam.com ekiplerince araştırıldı..

 

Fernando”:

Formula 1’de iki kez dünya şampiyonluğu ünvanını kazanan İspanyol sürücü Fernando Alonso’nun hayatı, beş bölümlük bu mini belgeselde ekranlara gelecek. Fernando Alonso’nun önümüzdeki yıl Formula 1’2 geri dönmesi bekleniyor.

Öncelikle, Ünlü sürücünün hayatını konu alan bu belgesel Amazon Prime Video’da ekranlara geldi.Prodüksiyon 5 bölümden oluşuyor ve Alonso’nun motor sporları ile yaşadığı tutkuya özel bir vurgu yapıyor. Ancak , Sürücüyü oldukça yakından görmenin yanı sıra diziyi izleyenler menajeri, kız kardeşi, eşi ve arkadaşı F1 pilotu Carlos Sainz’in açıklamalarını da izleyecekler.

Amazon Prime araba konulu filmler /

 

Grand Prix Driver :

Bu dizi ; çok kapalı ve rekabetçi bir evren olan,  Formula 1’e benzeri görülmemiş bir erişim sunuyor. En çok ödül alan takımlardan biri olan McLaren’i 2017 sezonu boyunca ; takip edebilir ve Melbourne’daki ilk yarış için hazırlıkları yakından izleyebilirsiniz. Bununla beraber, Üç zorlu yılın ardından McLaren, yeni sürücüsü Stoffel Vandoorne sayesinde başarıya geri dönmeyi umuyor . 4 bölümden oluşan bir dizi.

Amazon Prime araba konulu filmler / diziler / belgeseller

Le Mans, Tout pour la Course:

Le Mans’ın 24 Saati, her yıl Fransa’da gerçekleşen benzersiz bir yarış vardır. Bununla birlikte, Sürücüler ve arabalar için kelimenin tam anlamıyla. Buna rağmen 24 saatten fazla süren bir dayanıklılık testi yapılmaktadır adeta. Le Mans: Yarış için her şey, zafer için yarışan altı takım, daha önce hiç görmediğiniz şekilde yarış. 6 bölümden oluşan bir dizi.

Amazon Prime

 

Amazon Prime araba konulu filmler / diziler / belgeseller

Crash and Burn:

Öncelikle , Tommy Byrne kısa bir süre 80’lerde Formula 1’in en iyi pilotuydu . Yarış dünyasına göre George Best ve Muhammed Ali’nin tek bir kişide yer aldığını savunuyorlardı.

 

 

 

 

The Gymkhana Files :

Gymkhana Dosyaları ; çevrimiçi 500 milyondan fazla görüntülemeyle ;izleyiciyi dünyanın en çılgın ve en viral video serilerinden birinin perde arkasına götürür.

Ancak Dünya Ralli Cross Şampiyonası’nda yarışırken ; kendisi ve Hoonigans ekibi şimdiye kadarki en iyi yarış videosunu çekmeye çalışırken ; dünyaca ünlü sürücü ve internetin genç yıldızı Ken Block’u seyredeceksiniz.

The Gymkhana Files

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here