Yolcular İçin En İyi 5 Motosiklet II

0
2164

Motosiklet sürüşlerinde sürücüler kadar yolcularda sürüş zevkini hissetmelidir. Bazı motosikletler dinamiklik, bazıları konfor, bazıları da keyif vermektedir. Touring diye tabir ettiğimiz tur motosikletleri konfor, dinamik sürüş ve keyfi aynı anda vermeyi hedeflemişlerdir. Yolcuların en sevdiği motosikletler genellikle tur motosikletleridir. Sele genişliği, geniş görüş alanı, sırt dayama aparatlarıyla son derece rahatlığı sunmaktadırlar. “Yolcular için en iyi 5 motosiklet II” içeriklerine baktıktan sonra ikinci ellerine bakmayı unutmayınız.

5Kawasaki 1400 GTR

Kawasaki 1400 GTR Spor touring olarak geçmektedir. Hızın ve konforun muhteşem birleşmesini rahatlıkla görebiliyoruz. Kawasaki 1400 GTR 1352 cc, 304 kilogram ağırlığındadır. Geniş far yapısı, güç, taşıma alanları ve 22 litrelik yakıt tankının birleşmesiyle ortaya 1400 GTR çıkmıştır.

4BMW R1250 GS

Uzun yollarda sık sık gördüğümüz en çok satılan tur motorlarının başında gelmektedir. Dünya turu yapan motosiklet kullanıcıları genellikle BMW R1250 GS’i tercih etmektedirler. Konfor, tork ve dayanıklılığın sembolü olarak üretilen BMW R1250 GS’in gidemeyeceği yol yoktur. Her yolda ve hava şartlarında gidebilmektedir. Koltuk ısıtması, rahatlığınız için satılan geniş aksesuar kataloğuyla beraber uzun yol sürücülerinin ve yolcularının hayali olmaktadır.

3Honda NC 750 X

Honda NC 750 X’i ilk defa çıkardığı zaman büyük yankılar uyandırmıştır. Honda benzin deposunu, yolcu koltuğunun altına koyarak kullanıcıları ters köşeye yatırmıştır. Sürücünün önünde bir tam kask sığacak şekilde bagajı vardır. 3’lü çanta kiti ve bagajıyla rakiplerini rahatlıkla geçmektedir. Otomatik ve düz vites seçeneklerine sahip olarak gelmiştir. Yumuşak sürüş ve konforun üst düzey olduğu NC 750 X, yolcular için son derece uyumludur. Fiyat/ performans olarak listemizdeki en uygun motosiklettir.

2Suzuki V-Strom 650

Suzuki’nin en kaliteli motosikletlerinden bir tanesidir. Dengesi ve geniş selesiyle birlikte yolcu, sürücü uyumunu rahatlıkla yaşayabileceğiniz bir motosiklettir. Honda NC 750 X ile kıyasladığımız zaman, sportif sürüşüyle bir adım öne geçmektedir.

1Suzuki Hayabusa 1300

Suzuki Hayabusa 1300 Dünya’nın en hızlı motosikletlerinden bir tanesidir. İnsanlar tarafından genellikle yarış motosikleti zannedilmektedir. Suzuki Hayabusa 1300 bir uzun yol motosikletidir. Geniş selesi, rüzgar direnci, yakıt kapasitesi ve inanılmaz gücünün birleşmesiyle ortaya Suzuki Hayabusa 1300 çıkmıştır. Yolcular için görüş mesafesi kötü olsa da oturuş pozisyonu son derece rahattır. Yolcular İçin En iyi 5 Motosiklet II de en hızlı ve dikkat çekici olan motosiklet; Suzuki Hayabusa 1300’dür.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here