2021 BMW Z4 İncelemesi; Motor, Performans ve İç Mekan. Güzel bir günde zorlu yolları aşmak ve eğlenmek için eğlenceli bir yol bulmaktan daha iyi bir şey olamaz. 2021 BMW Z4, böyle bir aktivite için mükemmel bir seçimdir. Alıcılar, turboşarjlı dört silindirli veya ikiz turbo sıralı altı arasında seçim yapabilirler. Bunlardan ikincisi Z4’ü test parkurumuzda sadece 3,8 saniyede 96.5 km/saat hıza çıkardı. Arkadan çekiş standarttır ve dört tekerlekten çekiş sunulmaz. Ancak ne yazık ki manuel şanzıman da yoktur. Tüm Z4’ler sekiz ileri otomatik ile birlikte gelir. Z4, günlük kullanım için biraz daha yumuşak bir sürüşle bol miktarda sürüş keyfi sunar. Kabin iki yetişkin için uygundur ancak rahattır ve birçok standart konfor ve bağlantı özelliklerine sahiptir. Toyota bu konuda BMW ile işbirliği yaptı ve iki otomobil güç aktarma organlarını ve süspansiyonlarını paylaşıyor.

2021 BMW Z4; Motor, Şanzıman ve Performans

Her 2021 BMW Z4, Spor modlu ve Manuel modlu sekiz ileri otomatik şanzımana sahiptir. Ayrıca direksiyon simidine monte edilmiş değiştiriciler de standarttır. BMW Z4 ilk kez debriyaj pedallı geleneksel bir manuel şanzımanla sunulmuyor. Aslında Z4 sekiz vitesli, keskin tepkiler, hızlı vites geçişleri ve sorunsuz çalışma ile etraftaki en iyi otomatiklerden biridir. Ayrıca SDrive30i, markanın bol tork ve 255 beygir gücü sağlayan mükemmel turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motorundan güç alıyor.

2021 BMW Z4; Motor, Şanzıman ve Performans

2021 BMW Z4; İç Mekan, Konfor ve Kargo

Mevcut tüm BMW’lerde olduğu gibi, 2021 BMW Z4 çok yüksek kaliteli bir iç mekana sahiptir. Aslında, bu sınıftaki en iyi iç mekana sahip olabilir. Lüks malzemeler, olağanüstü panel donanımı ve mükemmel kontrol yerleşimi sunar. Koltukları, Z4’ün dinamiklerinin tadını çıkarırken sizi yerinde tutan büyük destekleri ile rahattır. Uzun olanlar için bile içeride beklediğinizden daha fazla yer var. BMW’nin iç mekanı etkileyici derecede sessizdir. Çok az rüzgar veya yol gürültüsü ile neredeyse bir Grand Touring kupası gibi hissedilir.

Rüzgar engelleyici, yüksek hızlarda bile yukarıdan aşağıya rüzgar tutmayı minimumda tutmak için standarttır. Ayrıca BMW Z4’te iç istifleme oldukça cömerttir. Z4’ün kabininin etrafında, biri orta konsolda ve direksiyon simidinin solunda keçe astarlı bir bölme de dahil olmak üzere birkaç eşya kutusu var. Koltukların arkasında ağlı bir raf ve önde iki büyük bardak tutucu da var. Z4’ün bagajı çok büyük değil, ancak hızlı bir hafta sonu yolculuğu için iki kişilik bagaj alanı sunar.

2021 BMW Z4; İç Mekan, Konfor ve Kargo

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

Navigasyon ve ücretsiz Apple CarPlay entegrasyonunun yanı sıra devasa bir 10,3 inç dokunmatik ekran standarttır. Ancak Android Auto özelliği mevcut değil. BMW’nin iDrive sisteminin en son yinelemesi, keskin grafiklerle kullanımı kolaydır. Sistem ayrıca, Z4’ün konsolundaki bir düğme ve düğmelerle veya sesli komutlarla sezgisel olarak kontrol edilebilir. Bir USB bağlantı noktası ve Bluetooth akış sesi de standarttır. Ancak SiriusXM uydu radyosu için fazladan ödeme yapmanız gerekir. Wi-Fi hotspot, telefonlar için kablosuz şarj, baş üstü ekranı ve ısıtmalı koltukların yanı sıra mevcut Premium paketin bir parçasıdır.

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

İkinci El BMW Z4 Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here