2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider İncelemesi. Süper otomobil türü, teatral stil ve performansla büyüyor ve 2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider her ikisini de örnekliyor. Ferrari her bir çeşidini egzotik kaporta ile tamamlar. Ayrıca Spider’ın çıkarılabilir üst kısmı ekstra içgüdüsel bir deneyim sağlar. Sürücünün arkasına, yedi vitesli bir otomatik şanzımanla besleyen 710 hp çift turbo V-8 monte edilmiştir. F8’in V-8’ini çözmek, tüyleri diken diken eden bir hızlanma ve heyecan verici bir film müziği sağlar. Ancak ikincisi, İtalyan otomobil üreticisinin en iyi çalışmasından daha az heyecan verici. Yine de, Maranello’daki sihirbazlar, sürücüyü inanılmaz çeviklik ve dokunsallıkla büyüleyen bir şasi oluşturdu. Bu tanımlayıcı özellikler, benzersiz tasarımlarıyla birleştiğinde, 2021 F8 Tributo ve Spider’ı gerçekten özel spor arabalar haline getiriyor.

2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider; Motor, Şanzıman ve Performans

F8 Tributo ve Spider, 710 beygir gücü ve 568 lb-ft tork üreten ikiz turboşarjlı 3,9 litrelik V-8 ile güçlendirilmiştir. Tüm modeller arkadan çekişlidir ve yedi ileri otomatik şanzıman vitesleri değiştirir. Ayrıca bu güçlü motor sayesinde Ferrari, silinmez bir izlenim bırakacak kadar hızlıdır. Ferrari’nin motoru çalışırken hoş bir ses çıkarıyor ve frenler onu hızlı bir şekilde durdurma konusunda ustaca iş yapıyor.

2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider; Motor, Şanzıman ve Performans

İç Mekan, Konfor ve Kargo

F8 Tributo ve Spider, hoş ve konforlu bir konaklama sağlar. Ayrıca bunun için yeterince geniş olan bir kabinde iki yolcu için oturma yeri sağlar. Kontrast oluşturan dikişler ve sportif tasarım ipuçları, iç mekana otomobilin sac metaliyle eşleşen performans temalı bir estetik sunmaya yardımcı oluyor. Kabinin en önemli eksikliği, coupe’de geriye doğru görüşle ilgilidir. Arkadan görüş, arka camın panjurları tarafından engelleniyor. Birçok egzotik aracın kargo alanı çok küçüktür ve F8 bir istisna değildir.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider; Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

F8 coupe ve dönüştürülebilir, altı hoparlörlü bir ses sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra Bluetooth telefon ve ses akışı ile birlikte gelir. Standart teknik özellikler listesi ayrıca bir çift LCD monitör ile gelir. Ayrıca sesle etkinleştirme özelliğine sahip entegre bir navigasyon sistemi içerir. Seçenekler listesi 7,0 inç dokunmatik ekran içerir. Apple CarPlay entegrasyonu sunuluyor, ancak Android Auto mevcut değil.

2021 Ferrari F8 Tributo ve Spider; Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

Süper otomobiller genellikle sürücü yardım teknolojisi alanında yetersiz kalıyor ve F8’de durum bu. Kör nokta uyarı sistemi gibi olanaklar sunulmamaktadır. F8’in çarpışma testi sonuçları hakkında daha fazla bilgi için Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi ( NHTSA ) ve Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü ( IIHS ) web sitelerini ziyaret edin. Ayrıca temel güvenlik özellikleri Standart yedek kamera ve Standart arka park sensörleri içerir.

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

İkinci El Ferrari İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here