20C0706_06

Mercedes-Benz Türk Kamyon Grubunda 2020 Lideri Oldu!

Mercedes-Benz Türk 53 yıllık geçmişi ile başarı grafiğini sürdürüyor. Mercedes-Benz’in türkiyedeki temsilcisi, ürettiği kamyonlar ile ülke ihracatına katkı veren markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Marka, uzun süredir kimseye bırakmadığı liderlik koltuğuna bu yıl da veda etmedi. Mercedes-Benz kamyonları ile pazardaki liderliğini sürdürdü.

mercedes-benz türk

Mercedes-Benz Türk Ticari Tarafın Her Alanında Başarılı!

Marka tarafından sağlanan destekler, satış sonrası hizmetleri de kapsıyor. Bu da Mercedes-Benz’in ticari ayakta tercih edilmesinde büyük rol oynuyor. Yaygın servis ağının yanı sıra bu servislerde sağlanan müşteri memnuniyeti markayı rakiplerinin arasından öne çıkartıyor. Ayrıca Mercedes-Benz’in ikinci el değerini koruması ve satış hızının yüksek olması gibi faktörler de 2020 yılındaki başarıyı getiren etmenlerden.

mercedes-benz türk

Mercedes-Benz’in ağır ticari kategorisindeki araçları birçok farklı sektöre hizmet veriyor. Yurtiçi ve yurtdışı lojistikte, gıda ve hızlı tüketim ürünlerinin lojistiğinde ve inşaat sektöründe kullanılan Actros, Atego ve Arocs modelleri sektörlerdeki firmaların ve kullanıcıların birinci tercihleri oluyor.

mercedes-benz türk

”Kamyon satışlarımızı artırarak liderliğimizi devam ettirdik”

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt pazar liderliği ile ilgili yaptığı açıklamada; “Mart ayında etkilerini hissetmeye başladığımız pandemi sebebiyle farklı koşullarda tamamladığımız 2020 yılında, 6.932 adet kamyon satarak bir kez daha Türkiye kamyon pazarının lideri olduk. Yıl boyunca kamyon teslimatlarımızı aralıksız sürdürdük. Eylül ayında Hüner Grup’a 300 adetlik kamyon teslimatı gerçekleştirerek 2020’nin en büyük kamyon teslimatına imza attık. Hem özel hem de kamu alanında gerçekleştirdiğimiz kamyon teslimatları sonucunda, gelenekselleşen kamyon pazarı liderliğimizi 2020’de de devam ettirdik. 2021 yılında tüm modellerimizde yenilikler sunarak, müşterilerimizin beklentilerini en kapsamlı şekilde karşılayarak, bu yıl da liderliği hedefliyoruz.” diye konuştu.

İkinci El Satılık Mercedes-Benz Kamyon ve Kamyonet İlanları

Mercedes-Benz C-Serisi Artık Sadece 4 Silindirli Olacak!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here