2022 Acura MDX İncelemesi: Kusursuz

0
1032
2022 ACURA MDX

2022 Acura MDX otomobilini sizler için inceledik. Kusursuz bir otomobil olduğunu söylememiz lazım.

Dış Görünüş: Duygusal Bir Tasarım

Acura’nın 2022 MDX’in “şimdiye kadarki en duygusal olarak tasarlanmış MDX” olduğu iddiası biraz göz kamaştırıcı olsa da, cesur yeni görünümüne çok fazla tutku ve dikkatin gittiği açık. Mazda’nın sofistike tasarımlı CX-9’u ile söyleyecek kadar ileri gidebilirdik, ancak MDX’in daha agresif bir görünümü var. Tasarımcılar, Acura Precision Concept’i yeni nesil crossover için ipuçları ve stil için ilham kaynağı olarak kullanmaktan keyif aldılar. Yeni gövde stilinin yanı sıra, TLX, daha uzun bir dingil mesafesine, daha büyük 19 inçlik tekerleklere ve daha geniş bir duruşa sahip olup, bunun amaca yönelik bir makine olduğu izlenimini verirken, aynı zamanda bacak mesafesini, yük taşıma kapasitesini ve kullanımı da geliştirmiş. Yeni MDX’i görmekten hoşlanmadığımız bir açı bulamadık.

Motor, Performans ve MPG:

Acura’nın 3,5 litrelik V6’sı kararlı bir performans sergiliyor ve sağlam bir 290 hp ve 267 lb-ft tork sağlıyor ve bu güç, devir aralığında zirvelere çıkıyor. Bir önceki dokuz vitesliyi iyileştirmeyi amaçlayan yeni bir 10 vitesli otomatik şanzımana bağlanmış. Yeni şanzıman hızlı bir vites değiştirici türden değil, ancak pürüzsüz ve vites değiştirirken gücü boşa harcamıyor. Yeni şanzımanın en dikkat çekici özelliği, gaz pedalını sollamak için sert bir şekilde aşağı ittiğinizde ortaya çıkıyor.

Active Shutter Grille sistemi, MDX’in havada daha yüksek bir hızda kaymasını sağlamak için aerodinamiğin geliştirilmesine yardımcı oluyor.

2022 Acura MDX İç Mekan

2021 Acura MDX’te çok fazla alan var. Uzun bacaklı olanlar bile rahat seyahat edebiliyor olacak. Arka sıradaki yetişkinlerin şikayet edecek hiçbir problemi yok. Bacak mesafesi önde ve ortada mükemmel ve dirsek teması ihtimali dahi. Bunun nedeni, orta konsolun büyük olması ve cömert saklama alanı için önemli bir yer olmasıdır. Koltuklar oldukça rahat ve MDX ile uzun bir yolculukta oldukça keyifli seyahat edeceksiniz.

A-Spec’in kontrast oluşturan derisi, genel yapı kalitesi ve malzeme seçenekleriyle uyumlu bir lüks hissi veriyor. Bununla birlikte, dağınık orta konsolu ve çizgileri dikkat dağıtıcı bulduk.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here