Lamborghini Huracan STO Spyder, V10’lu Kırmızı Render

0
2902

Lamborghini Huracan STO Spyder, İtalyan süper otomobil üreticisinin çok başarılı Huracan modelinin son sürümüdür. Bununla birlikte, STO ile ilgili ekstra özel bir şey var. Düz bir çizgide ekstra güçlü olmak ya da en hızlı çıkış aracın hızını bize net olarak vermez. Bunun nedeni ortalama hızın yolun inişli çıkışlı olması ve diğer yol parametrelerine daha bağlı olmasıdır. Bunlar, yüksek hızlarda viraj alma ve bunu aynı öngörülebilirlik ve güvenilirlikle defalarca yapma yeteneği olmalıdır. Şimdi kırmızı renkte renderlanmış V10 motorlu Lamborghini Huracan STO Spyder’ı inceleyelim.

Lamborghini Huracan STO Spyder Render

Otomobilin adındaki üç STO harfi Super Trofeo Omologata’yı temsil ediyor. Bu da Lambo’nun Huracan Super Trofeo EVO veya Huracan GT3 EVO yarış arabalarının yol-yasal versiyonuna olabildiğince yakın olduğunu gösteriyor. Başka bir deyişle, STO, maksimum yarış pisti yeteneği için gücünün bir kısmını ve dört tekerlekten çekiş sistemini feda ediyor.

Daha da önemlisi, STO, diğer modellerden daha düşük bir ağırlığa sahiptir (2,952 lbs veya 1,339 kg). Tasarrufların bir kısmı, tüm gücün (640 hp) yalnızca arka tekerleklere gönderilmesi kararından kaynaklanıyor. Ancak bazıları ön camın ağırlığının yüzde 20’sini tıraş etmek gibi çok daha ustaca çözümlerden geliyor.

Lamborghini Huracan STO Spyder Render
Aynı zamanda azami hızını 310 km / sa ile sınırlayan daha agresif aerodinamik özelliklere sahiptir. Ancak bu yüksek hız değeri ile sıfır arasındaki herhangi bir hızda asfalta daha iyi tutuşa yardımcı olur. Tabii ki, birçok Lamborghini sahibinin bu aero unsurlarını vereceği tek gerçek kullanım, izleyicileri etkilemek olacak, bu yüzden STO’nun dış görünümünün de bu konuda oldukça iyi olması şanslı.Yeni modelin neyle ilgili olduğu düşünüldüğünde, bir Spyder versiyonu çok mantıklı olmaz. Geleneksel olarak, üstü açık modeller bir miktar sertlik kaybeder, daha fazla sürtünme ve biraz da korkunç ağırlık ekler. Öte yandan Huracan STO, en yüksek güce ulaşmak ve bu süreçte bazı muhteşem sesler çıkarmak için 8,800 rpm’ye ihtiyaç duyan harika 5,2 litrelik doğal emişli V10 motoru alıyor.

Bunu akılda tutarak, bir Spyder versiyonu sadece mantıklı olmakla kalmaz, aslında daha iyi bir seçim haline gelir. Sahipler yarıştırma konusunda ciddi değilse, Nikita Aksyonov tarafından altın ve siyah vurgulu bu güzel kırmızı renkte yaratılan araba (Lambo’nun STO için resmi seçiminden çok daha iyi bir kombinasyon) daha akıllıca bir seçenek olacaktır. Ne yazık ki, şimdilik sadece bir render.
                                                                          İkinci el Lamborghini ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here