Dünyanın en tanınmış motosiklet şirketi Harley-Davidson, en iyi zamanlarından pek keyif almıyor. Son birkaç yıldır bisiklet üreticisi için zorlu bir çalışma oldu ve eğilim, yakın gelecekte de kendini göstermeye devam edecek. Ama Harley daha önce de zor durumdaydı ve bir şekilde her zaman başarabilmişti. Böyle durumlarda Harley-Davidson yetkilileri etkinlik düzenleyerek sosyal projelere bünyelerinde yer veriyorlar. Bu sefer ise şirket 500 kişiye ücretsiz olarak motosiklet sürmeyi öğretecek.

Harley-Davidson, 500 Kişiye Ücretsiz Motosiklet Sürmeyi Öğretecek

Kış tatilleri yaklaşırken, insanların aklını başından alan Harley, Binicilik Akademisi’ne her biri yaklaşık 250 $ değerinde olan 500 ders verdiğini duyurdu. Etkinlik daha önce hiç motosiklete binmemiş kişiler için tasarlanmıştır. Bu durum ise yalnızca aile veya arkadaşlar tarafından doğrulanıp aday gösterildiklerinde geçerlidir. Peki böyle bir etkinliğin parçası olmak için ne yapmanız gerekiyor? Nasıl bir yol izleyeceksiniz? Gelin detayları birlikte öğrenelim.

Harley-Davidson Etkinliğine Katılım Detayları

Daha da önemlisi, şu andan yılın son gününe kadar, Harley insanlardan dersin keyfini ücretsiz olarak çıkarmayı hak ettiğini düşündükleri birini aday göstermelerini istiyor. Şirketin o kişinin kim olduğunu bilmesini sağlamak için yapmanız gereken tek şey, Instagram veya  Twitter’da en sevdiğiniz Harley-Davidson motosikletinin bir fotoğrafını yüklemek. Sonrasında ise gönderinize #GiftOfRiding ve #Giveaway‘i eklerken sürücü olmayan kişiyi de etiketlemektir.

Ücretsiz sınıfın yanı sıra, rastgele seçilen her bir kazanan, binicilik teçhizatı için kullanılmak üzere 200 $ ‘lık bir Harley-Davidson hediye kartı alacak. 100 dolar değerinde başka bir hediye kartı da kazanan adaylara gidiyor. Harley-Davidson Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Theo Keetell, “En iyi arkadaşınızla ata binmenin ve ortak bir maceraya yeniden bağlanmanın heyecanı, her zaman vermeye devam edecek bir hediyedir,” dedi. “Arka yollardan kıyı otoyollarına kadar, motosiklet sürme, ruhunuzu ve macera duygunuzu özgürleştirmek için açık havada keşif sunuyor.” açıklamalarını ekledi.

Bu, Harley’in bu yıl binicilik programları için attığı ilk adım değil. Temmuz ayında, ‘Sürmeyi Öğrenin’ etkinliğini kamuoyuna duyurdu. Bu Eğitmenlerle bireysel olarak veya dört kişiye kadar grup olarak kişisel koçluk seanslarına izin veren bir girişimdir.

İkinci El Harley-Davidson Motosiklet Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here