Aprilia Tuono 660 2022

0
3244
Aprilia Tuono 660

2022 Aprilia Tuono 660 şimdi tamamen ayarlanabilir uzak hazne ile 41 mm Kayaba çatal Sachs şok ile donatıldı. Aprilia, yeni pilin yaklaşık 4,4 pound ağırlığında olduğunu ve bunun da iddia edilen boş ağırlığın 399 pound’a düşmesine neden olduğunu söylüyor.

659cc motor değişmedi, 10.500 rpm ve 49.4 lb-ft’de 100 hp olduğunu iddia ediyor.

Hızlı vites değiştirici ve altı eksenli IMU, 660 Factory’de standart olarak geliyor. (temel modelde her biri 200 $)

2022 Aprilia Tuono 660 Factory, Factory Dark grafikleri mevcut, arka sele ve ayaklıklar dahil olmasına rağmen, arka kaportaya sahip tek kişilik bir koltuk olarak geliyor.

Basın Bülteni; APRILIA TUONO 660

Aprilia spor bisikletlerinin Fabrika versiyonları her zaman en sofistike donanımların kalitesini takdir edebilen en talepkar ve yetenekli sürücülere adanmış amiral gemisi ürünler olmuştur.

Ve şimdi, Tuono 660 için de Fabrika donanımı mevcuttur, bu da benzersiz dinamik niteliklere sahip bir Tuono’yu, yolda kullanımı en verimli ve eğlenceli hale getiren ve herkesin erişebileceği gerçek bir duygu üreticisi haline getirir.

Halk ve eleştirmenler tarafından olağanüstü şasi nitelikleri nedeniyle geniş çapta tanınan ve takdir edilen Tuono 660 ile ilgili olarak, Tuono 660 Fabrikası, spor sürüş için daha uygun olan daha sofistike süspansiyona sahiptir.

Daha da iyi bir ağırlık/güç oranı, tüm yeni Aprilia 660 modellerinin ana hedeflerinden biri ve toplam ağırlığı yaklaşık 2 kg azaltmaya katkıda bulunan hafif bir lityum pilin benimsenmesi sayesinde Tuono 660’ta zaten göze çarpıyor.

Motor, yük taşıma işlevine sahiptir ve arka bölümünde alüminyum salınım kolunu barındırır. Yanma asimetriktir ve V-twin gibi performans ve sese dönüşen düzensiz yanma elde etmek için 270° ile dengelenmiştir.

Tuono 660 Factory, standart olarak Ride-by-Wire elektronik hızlandırıcı ve altı eksenli atalet platformu ile eksiksiz bir APRC elektronik kontrol paketi sunar. İkincisi, içerdiği ivmeölçerler ve jiroskoplar sayesinde, yola göre bisikletin durumunu algılayabilir, sürüşten kaynaklanan girdileri ölçebilir ve işleyebilir ve verileri kontrol parametrelerini optimize etmek için müdahale eden bir kontrol ünitesine gönderir. Tuono 660 Factory APRC, yüksek performanslı müdahale stratejileri ile karakterize edilen ayarlanabilir çekiş kontrolü olan ATC’yi (Aprilia Çekiş Kontrolü) içerir.

Tuono 660 Fabrika ayrıca çoklu haritalı Cornering ABS’den yararlanır. Son derece kontrollü ağırlığı ve boyutları ile sistem, yanal hızlanma, ön fren koluna uygulanan basınç ve eğim, gibi çeşitli parametreleri sürekli izleyen özel bir algoritma sayesinde virajlarda frenleme ve ABS müdahalesini optimize edebilir. Yalpalama açısı, yavaşlama ve stabilite arasındaki oranı optimize etmek için frenleme hareketini modüle eder.

Tuono 660’ta olduğu gibi, araçtaki yaşamı basitleştirmek için beş özelleştirilebilir Sürüş Modu (üçü yol kullanımı ve ikisi pist kullanımı için) vardır. Sürücünün yalnızca çekiş kontrolü, tekerlek kontrolü, motor freni, ABS ve diğer yönetilen parametreler açısından en iyi ayarları otomatik olarak elde etmesi için sürüş ihtiyaçlarını en iyi yorumlayan Sürüş Modunu seçmesi gerekir.

Dinamik, spor bir karakteri etkin bir şekilde vurgulayan azaltılmış yüzeyleri ile motosikletin tasarımı, aerodinamik bir eklenti görevi gören yenilikçi çift kaporta ile öne çıkıyor. İki duvar arasında kanalize edilen havanın basıncı, yüksek hızlarda dengeyi optimize etmeye katkıda bulunur ve aynı zamanda, doğrudan hava akışına karşı koruma sağlar ve ayrıca motordan çekilen sıcak havayı saptırarak sürücü konforunu artırır.

Ayrıca;
2. El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here