Motosikletler gün geçtikçe hayatımızın daha önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Giderek daha güvenli ve konforlu bir hale gelen motosikletler, Asya ve Avrupa’da hızla popülerleşiyor. Kimisine göre eğlence, kimisine göre hafif işler ve trafik kolaylığı için tercih edilen motosikletler zaman zaman arabalardan daha cazip hale gelebiliyor. Enerji konusunda uzmanlaşmış bir kuruluş olan EBS Group, daha önce enerji alanında çalışmalar yapıyordu. Fakat Tym’ adındaki yeni bir elektrikli scooter şirketi son dönemde dikkatleri elektrikli mobilite çalışmalarıyla üzerine çekti. Scooter’larını Çin’de üreten ve merkezi Fransa’da bulunan şirket şimdi ise tüm Avrupa’ya açılmayı hedefliyor.

Fransız Şirket, Üretimi Çin’de Yapıyor!

 

tym scooter

Maliyetleri düşürmek ve ucuza kaliteli ürün üretmek için üretim yeri Çin’de olan şirketin merkezi Fransa’da yer alıyor. Şirket, şimdilik sadece Fransa’da yer alsa da yakın zamanda Avrupa’nın diğer bölgelerinde de faaliyetlerine başlayacağını açıkladı. Retro tasarımı ve uygun fiyatlarıyla çevre dostu elektrikli Scooter’lar üreten Tym’ Scooter modelleri diğer  rakip firmalar gibi elektriklidir.

Tym’ Elektrikli Scooter’ların Avrupa Fiyatları Ne Kadar?

 

Markanın toplamda 3 model motosikleti mevcut. En üst seviyedeki modeli Tym’ L modeli markanın en üst seviye ve donanımdaki ürünü olarak yer alıyor. Tek şarjlar 80 km yol giden motosiklet 3 ve 4 kW’lık elektrik motora sahip. Şuan Avrupa’da 3.699 Euro‘dan (67.309 TL) satışa sunulsa da, promosyon fiyatıyla 2.979 Euro (54.204 TL)’den satışa sunuluyor. En düşük donanıma sahip modeli olan Tym’ S, dolu bataryayla 60-80 km yol gidebiliyor. Fiyatı ise 2.389 Euro (43.523 TL). Retro tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Tym’ model motosikletlerden şüphesiz en popüleri Tym’ M modeli. Yine 60-80 kilometre arasında menzil sunan şirket bu modelini 3.099 Euro‘dan (56.446 TL) satışa sunuyor. Fakat şimdilik promosyon fiyatıyla birlikte 2.799 Euro‘ya (51.000 TL) satışa.

Arabam Kaç Para?

Trink Sat!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here