Superveloce ortaklığı heyecan yaratıyor. MV Agusta, Alpine A110’dan esinlenerek 110 adetlik sınırlı seri bir motosikletin tasarımı ve üretimi için ikonik Fransız yarış ve spor otomobil üreticisi Alpine ile güçlerini birleştiriyor. Superveloce, A110’un ruhunu mükemmel bir şekilde temsil ettiği, aynı zamansız zarafeti paylaştığı ve her yolda benzersiz sürüş duyguları sunduğu için bu proje için doğal bir tercihti.

Superveloce Projesi İçin Önemli Ortaklık

supervelloce
supervelloce

İşbirliği, hem MV Agusta’nın hem de Alpine’in hayranlarının nefes kesen tasarım ve güzel tasarlanmış ürünler için ortak tutkusuna dayanıyor. Her iki şirket de rekabette görkemli bir geçmişi paylaşıyor ve yenilikçi, ileriye dönük çözümlerle müşterileri için benzersiz duygular yaratma arzusunu paylaşıyor. Ancak bunu yaparken köklerine sadık kalıyor.

Superveloce Alpine, MV Agusta’nın imzası olan sıralı 3 silindirli motora sahip olacak ve 240 km / sa üzerindeki en yüksek hızlar için 13.000 dev / dak’da 147 hp güç üretecek ve bir dizi özel aksesuarla birlikte gelecek. Grafik tasarım, detaylar ve aksesuarlar, Alpine’nin belirgin izini taşıyacak. Spor otomobil simgesi gibi, Superveloce Alpine üstün performans sunarken çevik ve sürmesi kolay kalacaktır.

Superveloce İçin Dikkat Çeken Detaylar

Alpine-Superveloce
Alpine-Superveloce

MV Agusta’nın özel ısmarlama modellerin üretimi için öncü tasarım bölümü olan Monaco Tasarım Stüdyosu, projeye başından beri dahil oldu ve Alpine’deki muadili ile yakın temas halinde çalıştı. Sonuç, iki markanın kişiliğinin mükemmel bir sentezi olmasına rağmen kendi kimliğine sahip çarpıcı bir motosiklettir. Superveloce Alpine’nin mavi görünümü, mevcut A110 ile tam olarak eşleşiyor. Kaportalardaki yükseltilmiş “A” logoları, orijinal A110 detaylarını ve ayrıca mavi dikişli siyah Alcantara koltukları ve CNC ile işlenmiş siyah jantları anımsatıyor. İki ulusal miras markası arasındaki işbirliğini vurgulamak için Fransız ve İtalyan bayrakları, ön çamurluğun her iki yanında gururla sergileniyor.

Tarafların Yorumları

mv-agusta-superveloce-alpine
mv-agusta-superveloce-alpine

MV Agusta Motor S.p.A. CEO’su Timur Sardarov şunları söyledi: “Birçok Alpine müşterisi aynı zamanda büyük MV Agusta hayranlarıdır ve bunun tersi de geçerlidir. Superveloce Alpine, tasarım, kişilik ve stil açısından inanılmaz sinerjilerle iki dünyayı ideal şekilde bir araya getirecek. Motor sporları tarihinin en beğenilen markalarından biriyle bu işbirliğini dört gözle bekliyoruz ve bu yeni, süper sınırlı sürümün dünyanın dört bir yanındaki bisikletçiler ve motor sporları hayranları tarafından coşkuyla karşılanacağından eminiz.”

Alpine Genel Müdürü Patrick Marinoff şunları ekledi: “MV Agusta, motosikletleri eşi benzeri olmayan yapan İtalyan işçiliğinin ve mükemmelliğinin bir simgesi. İki markamız, müşterilerimiz için güzel tasarlanmış ürünler ve benzersiz duygular yaratma tutkusuyla hareket ediyor. Superveloce Alpine, performanstan ve sürüş keyfinden ödün vermeyen ince bir tasarım ve teknoloji parçasıdır.”

2.El Motosiklet

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here