• DS Aero Sport Lounge: Avangart ve arzu edilebilirliğin bir vektörü olarak aerodinamik verimliliği artırmayı amaçlayan ve yeni bir araç siluetini başlatan DS Automobiles‘in üretimi.
  • Lüks otomobilin sınırlarını, yüksek kaliteli malzemelere yer açmak üzere gösterge ekranının atıldığı yüksek teknoloji ve sofistike bir dünyaya doğru zorluyor.
  • Saten pamuk ve ışıklı üç boyutlu dokuma, Future Craft felsefesinin bir parçası olan ve kokpitte ilk kez görülen tüm yeni uzmanlık alanlarının sunumu.

DS Aero ile Bir Yenilik Nefesi

ds-aero-sport
ds-aero-sport

Aerodinamik, teknik verimlilik ve sıra dışı bir tasarım ekleyebileceğiniz yüksek oturma pozisyonu, mükemmel görüş alanı ile birinci sınıf konfor… DS Aero Sport Lounge’nin karakteri benzersizdir. Çok çağdaş bir soruna cevap veriyor: karakterden ve güçlü tasarımdan vazgeçmeden verimlilikteki en son gelişmeler nasıl var olabilir?

Yeni kanunlar, her aracın şeklinin ve çevresel etkisinin yeniden tanımlanmasını emrediyor. DS AERO SPORT LOUNGE ile DS Automobiles, yeni bir otomobil biçimini hayata geçiriyor. Seçkin, ölçülü, cömert, zeki ve şiirsel olduğu kadar misafirperver bu konsept otomobil geleceğimizi gösteriyor. Konsept, oranları ve vücut şekli sayesinde aerodinamik verimliliği optimize etmek için hava akışını yönlendiriyor. Uzunluğu (5,00 metre) ve dik eğimli tavan çizgisi sürtünmeyi azaltır ve hava ön ızgaradan yan aero detaylarına, tasarım şekli havadan etkilenen büyük 23 inç jantlardan geçerek yönlendirilir.

DS Aero 650 km’den Fazla Menzil Vaat Ediyor

ds-aero
ds-aero

Ana hat, 650km’den daha uzun bir menzil için zemine yerleştirilmiş 110kWh yeni nesil bir bataryaya bağlı 680hp elektrik motorunun sembolü olan E-TENSE aydınlatması ile karakterize edilir. Formula E’de kazanılan unvanların mirası olan bu teknoloji, sadece 2,8 saniyede 0’dan 100 km / saate (100 km / sa) nefes kesici bir hızlanma sağlıyor.

 

Izgara, rozetin etrafındaki bir ekrana dönüşür ve DS AUTOMOBILES yazısını aydınlatır. Kompozit malzemenin penceresinin arkasında gizli gözler vardır: Sensörler yolu okur ve bilgisayarları terabaytlarca bilgi ile besler. Her iki tarafta, DS MATRIX LED VISION projektör farlarına gündüz yanan ışıklar ve gelecekteki DS imzasını önizleyen aydınlatmalı levhalar olan DS LIGHT VEIL eşlik ediyor.

Seyahat Sanata Dönüşüyor

ds-aero-sport-lounge
ds-aero-sport-lounge

Otomotiv devrimi kokpitlerde de sürüyor. Tarihini ve referans noktalarını kullanan DS Automobiles, içinde seyahat edilecek bir makine yaratmak için iç mekanı yeniden icat etti. Çoğu konsept ve üretim arabasında önemli bir rol oynayan ekranlar artık ön planda değil. Yolcuların önünde, iki geniş şerit asılı bir şekil oluşturur. Saten pamukla kaplı alt şerit, üst şeritten yansıtılan bilgileri gösterir. Yüzey, gerekli navigasyon unsurları veya yeni bilgi-eğlence türlerini bulma ve paylaşma ile hayata geçirilmekte. Bilgi ve eğlencenin birleşimi, dokunmatik yüzeylerin kısıtlamalarını ortadan kaldırarak kendi başına geliyor.

2.El DS Automobiles İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here