Sağlam, çarpıcı, kaslı: Skoda Vision IN’in etkileyici dış görünümü hakkında ilk izlenimi veriyor. Yaklaşık 4,26 metre uzunluğundaki konsept çalışması, özellikle Hindistan pazarı için tasarlanmış ve üretimi 2020’de başlayacak olan kompakt bir SUV’nin öncüsüdür. Vision IN, ilk kez Yeni Delhi’deki Auto Expo 2020’de görücüye çıktı.

SKODA Vision IN Konsepti Neler Sunuyor?

skoda-vision-in-konsept
skoda-vision-in-konsept

İlk tasarım taslağı, görsel açıdan çekici SUV konsept çalışmasının dinamik cephesini göstermektedir. Geniş bir motor kaputuna ek olarak, sağlam nervürlü büyük bir Skoda ızgara görsel izlenimi şekillendirir. Bölünmüş farların üst, çok düz birimleri doğrudan ızgaraya doğru ilerliyor. Altında, geniş yan hava girişleri ve alüminyumdan yapılmış devasa bir ön spoyler ile sağlam tasarlanmış bir ön rüzgarlık bulunuyor.

İkinci taslak, keskin hatlara sahip, üç boyutlu arka lambalarla açıkça yapılandırılmış, ayırt edici bir arka planı göstermektedir; reflektörleri ek bir yatay ışık şeridi bağlar. Işıklı SKODA yazısı, arka kısmın ortasında belirgin bir şekilde konumlandırılmıştır; Alttaki arka aprona bir alüminyum difüzör entegre edilmiştir.

Konsept Özellikleri

skoda
skoda

INDIA 2.0 projesinin bir parçası olarak SKODA AUTO, Volkswagen Grubu markalarının Hindistan alt kıtasındaki faaliyetlerine liderlik ediyor. Çek otomobil üreticisinin Hindistan ve Hintli müşterilere odaklanarak geliştirmekte olduğu Modular Transverse Matrix’in MQB A0 IN varyantına dayalı olarak birçok çapraz marka SKODA ve Volkswagen modeli oluşturulacak. Yeni yerelleştirilmiş alt kompakt platform ilk kez SKODA Vision IN’de sergileniyor.

SKODA, Vision IN konsept çalışmasını 5-12 Şubat tarihleri ​​arasında Auto Expo 2020’de sergiledi. Çalışma, yeni bir orta boy aile SUV’nin somut bir ön izlemesini veriyor ve Hindistan pazarı için özel olarak uyarlanmış MQB araba platformunun MQB-A0-IN varyantını kullanan ilk model. INDIA 2.0 projesinin bir parçası olarak SKODA, Haziran 2018’den bu yana Volkswagen Grubu’nun Hindistan pazarındaki model kampanyasına liderlik etmekten sorumludur. . Modeller açısından Skoda, Hindistan pazarına yeni katılan Karoq’u, güncellenmiş Superb amiral gemisi Rapid’in Monte Ccarlo ve Matte Concept 1.0 TSI’sinin yanı sıra Kodiaq ve sportif Octavia RS 245’i de sergileyecek.

Modern teknolojiler, SKODA Vision IN Konseptte Bir Arada

skoda-vision
skoda-vision

Vision IN’in iç mekanında SKODA, en son teknolojileri ve yenilikçi vegan malzemeleri geleneksel Hint tasarımı ve Bohemya kristal cam sanatı ile birleştirdi. Gösterge panelindeki dekoratif kaplama, geleneksel kumaş desenlerini basmak için el oyması ahşap damgalar kullanan bir Hint tekstil baskı tekniği olan Kalamkari’den ilham almıştır. İç mekanda ayrıca ravent deri, yenilikçi bir organik deri, meşe derisi ve koltuk kılıfları için atık ananas yapraklarından yapılan deri alternatifi Pinatex kullanılıyor. Tavan kaplaması geri dönüştürülmüş plastik elyaftan yapılırken dekoratif şeritler gerçek kristalden yapılmıştır. Gösterge panelinin ortasındaki kristal asistan, 12,3 inç (31,24 cm) ekrana sahip bağımsız merkezi ekran, ayrı ayrı özelleştirilebilir Sanal Kokpit ve kabloyla vardiya teknolojisi gibi dijital dünyaya bir köprü görevi görür.

2.El Skoda

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here